Lübnan yine vuruldu! İşgalci ordu yeni cepheler açıyor!

İşgalci İsrail ordusu Lübnan'ın güneyindeki Hizbullah'a ait olduğun öne sürülen noktalara hava saldırısı düzenledi. Katil orunun saldırıları üzerine Hizbullah da sınır hattındaki İsrail'e ait noktalara füzeli saldırıları gerçekleştirdi.

ABONE OL
GİRİŞ 21.09.2024 17:42 GÜNCELLEME 21.09.2024 17:42 DÜNYA
Lübnan yine vuruldu! İşgalci ordu yeni cepheler açıyor!
Lübnan yine vuruldu! İşgalci ordu yeni cepheler açıyor!

Lübnan içinde özellikle güney ve güneydoğudaki Beka Vadisi bölgesinde farklı noktalarda güçlü patlamalar yaşandığı bildirildi, sosyal medyada siyah dumanların yükseldiği görüntüler paylaşıldı.

GÜNEYDE BEŞ AYRI NOKTA BOMBALANDI!

Lübnan resmi haber ajansı NNA, İsrail'in güneydeki Cezzin, Sur, Bint Cibeyl, Marcaiyun ve Beka Vadisi'nde farklı noktalara onlarca bomba attığını aktardı.

Öte yandan, Lübnan'dan atılan bir dizi roket nedeniyle İsrail'in kuzeyindeki Yukarı Celile bölgesindeki İsrail yerleşimlerinde saldırı alarmları çaldı.

ÖNLEYİCİ FÜZELER BAZI MÜHİMATLARI İMHA ETTİ

İsrail'e ait hava savunma sistemlerinden füzeler ateşlendi, önleyici füzelerin gelen mühimmatları imha etmesi nedeniyle patlama sesleri geldi.

İsrail basınındaki haberlere göre, Lübnan'dan yaklaşık 25 kadar roket atıldı. İsrail polisi, Yukarı Celile bölgesinde açık alanlara füzenin isabet ettiğini ve yangın çıktığını bildirdi.

HİZBULLAH SALDIRILARA KARŞILIK VERİYOR

İsrail devlet televizyonu KAN'ın haberine göre, Safed yakınlarında bir roket isabeti nedeniyle buraya çıkan yollar kapatıldı.

Lübnan Hizbullahı, yaptığı yazılı açıklamalarla, Gazze'deki Filistin direnişiyle dayanışma ve İsrail'in saldırılarına karşılık olarak İsrail'in kuzeyindeki Zarit, Ramot Naftali ve Biriyya'daki askeri noktalara saldırı düzenlediğini duyurdu.

KAYNAK : AA
Fatih Yoncalık Haber7.com - Haber editörü
Haber 7 - Fatih Yoncalık

Editör Hakkında

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR