Erdoğan'ı ABD'de karşılayan ekipte sürpriz isim

Eşi Emine Erdoğan ile beraber New York Türkevi'ni ziyaret eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı karşılayanlar arasında eski Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan da yer aldı.

ABONE OL
GİRİŞ 23.09.2024 07:39 GÜNCELLEME 23.09.2024 09:17 DÜNYA
Erdoğan'ı ABD'de karşılayan ekipte sürpriz isim
Erdoğan'ı ABD'de karşılayan ekipte sürpriz isim

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler (BM) 79'uncu Genel Kurulu'na katılmak ve çeşitli temaslarda bulunmak üzere ABD'nin New York şehrine gitti.

Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile beraber Türkevi'ni de ziyaret etti. Türkevi'nde Erdoğan'ı karşılayanlar arasında eski Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan'ın da yer alması dikkati çekti.

Türkiye'nin ilk kadın Merkez Bankası Başkanı olarak 8 Haziran 2023'te göreve başlayan Hafize Gaye Erkan, geçtiğimiz şubat ayında görevden affını isteyerek istifa etmişti.

Erdoğan'ın BM 79'uncu Genel Kurulu çalışmalarını, 25 Eylül akşamının geç saatlerine kadar sürdüreceği ve yoğun bir diplomasi trafiği içinde olacağı belirtiliyor.

KAYNAK : Haber7
Erkan TALU Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erkan TALU

Editör Hakkında

Elazığ'da doğdu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine eğitimler aldı. Haberciliğe "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı; daha sonra Haber 7'ye geçti. Kariyerine, Haber7'de "editör" olarak devam ediyor.
YORUMLAR 3
  • vanlı 3 saat önce Şikayet Et
    o ümmetin lideri. Allah uzun ömürler versin reis
    Cevapla
  • Vatandaş 3 saat önce Şikayet Et
    Cfr tam takım orada desenize
    Cevapla
  • Se26 3 saat önce Şikayet Et
    O kadın kesin ve kesin para babalarının adamı
    Cevapla
  • Misafir 3 saat önce Şikayet Et
    Ek bir görev bekliyordur
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR