İsrail şimdi de Suriye'yi vurdu! Tartus'a füze yağdırdılar

Terör devleti İsrail, Suriye'nin Tartus kıyılarına hava saldırısı gerçekleştirdi.

ABONE OL
GİRİŞ 25.09.2024 10:51 GÜNCELLEME 25.09.2024 11:28 DÜNYA
İsrail şimdi de Suriye'yi vurdu! Tartus'a füze yağdırdılar
İsrail şimdi de Suriye'yi vurdu! Tartus'a füze yağdırdılar
  • HABER7

Filistin ve Lübnan’da soykırım saldırılarını sürdüren işgalci İsrail, hedefini kuzeye doğru genişletiyor. İsrail, dün gece Suriye’de stratejik noktalara saldırı düzenledi.

İsrail, Suriye’nin Tartus bölgesine saldırı düzenleyerek bölgede yeniden gerilimi tırmandırdı.

Şam rejimine yakınlığıyla bilinen sosyal medya hesapları, İsrail’e ait hava araçlarının Tartus şehrinin kıyılarında çok sayıda askeri noktayı hedef aldığını iddia etti. Saldırıların sürdüğü ve rejime ait hava savunma sistemlerinin karşılık vermeye devam ettiği ileri sürüldü.

Türkiye sınırındaki Tartus'a yönelik İsrail saldırılarına karşı savunma sistemleri harekete geçirildi.

Rusya’nın askeri birliklerinin konuşlandığı bilinen ve hava savunma sistemleriyle korunan Tartus’a yöneltilen İsrail füzelerinin birçoğunun havada imha edildiği bildirildi.

İsrail'in hava saldırıları ve füzelerin imha edildiği anlar, cep telefonu kamerasıyla kayda alınarak sosyal medyada paylaşıldı.

İsrail, 2024 yılında Suriye'ye 43 hava harekatı düzenlemişti.

Faruk Arslan Haber7.com - Özel Haber Sorumlusu
Haber 7 - Faruk Arslan

Editör Hakkında

İstanbul’da doğdu. Aslen Erzurumlu. Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler mezunu. 2010 yılından bu yana gazete ve internet haberciliğinde. 2013-2022 yılları arasında Akit Medya bünyesinde birçok vazife üstlendi. Dosya haberleriyle ödül ve plaketler aldı. Alanında uzman isimlerle röportajlar, mülakatlar, beyanatlar gerçekleştirdi. Çeşitli kurum, kuruluş ve STK’lara metin yazarlığı desteği verdi. Alanıyla ilgili seminerlerde, konferanslarda, çalıştaylarda, panellerde yer aldı. Uluslararası Medya Enformasyon Derneği ve İletişim Platformu Derneği üyesi. Kasım 2022’den beri Haber7 kadrosunda.
YORUMLAR 137 TÜMÜ
  • Misafir 32 dakika önce Şikayet Et
    Bu İsrail belasını arıyor Allah Kahhar isminle kahreylesin bunları
    Cevapla
  • HIDIR BUDUR 57 dakika önce Şikayet Et
    ABD'nin Rusya'yı ; Suriye deniz kıyısındaki Rus TARTUS Limanını "İsraile bombalattırması" anlamlıdır. Rusyanın tepkisi nasıl olacak? Hep beraber göreceğiz?
    Cevapla
  • Misafircbik 59 dakika önce Şikayet Et
    Adil düzeni chp nin koltuk değnegi olarak mı kuracagız
    Cevapla
  • mişmiş 1 saat önce Şikayet Et
    Gelin bakalım. Vura vura gelin. Maçanız yerse gelin. Kim kimi boğup atacak. Ama gelemezsiniz ki. Ne hizbullah ne daeş ne pkk ne iran ne abd ne ingiliz ne fransız sizi bizim elimizden kimsenin alamayacağını bildiğiniz için gelmeyip paralı tasmalı mayın eşeklerinizi salacaksınız üstümüze. Topunuz gelin bakalım.
    Cevapla
  • misafir 1 saat önce Şikayet Et
    sonra ırak, Erdoğan gittikten sonra da Türkiye var sırada ekonomiyi bahane edenler, ekonomi bir gün bir şekilde düzelir ama ülke parçalanmaya başlayınca önünü alamazsınız örnek mi.. ırak, sırbistan,
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR