Bakan Fidan, Lübnan Dışişleri Bakanı Buhabib ile görüştü

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, New York'ta Türkevi'nde Lübnan Dışişleri ve Göçmenler Bakanı Abdullah Buhabib ile görüştü.

ABONE OL
GİRİŞ 25.09.2024 17:48 GÜNCELLEME 25.09.2024 19:00 DÜNYA
Bakan Fidan, Lübnan Dışişleri Bakanı Buhabib ile görüştü
Bakan Fidan, Lübnan Dışişleri Bakanı Buhabib ile görüştü

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD’de temaslarına devam ediyor. Bakan Fidan, New York’taki Türkevi’nde Lübnan Dışişleri Bakanı Abdullah Buhabib ile bir araya geldi.

Dışişleri Bakanlığı, görüşmede, Bouhabib’in Fidan’a Lübnan’daki durumla ilgili bilgi verdiğini aktararak, Bouhabib’in Türkiye tarafından Lübnan’a bu sabah gönderilen ilaç yardımından dolayı teşekkür ettiği ifade edildi.

Bakan Fidan’ın, görüşmede, İsrail’in Lübnan’a yönelik saldırısının kabul edilemez olduğunu, İsrail’in bölgeyi bir kaosa süreklemek istediğini aktardığı belirtilerek, Türkiye’nin Lübnan’ın yanında olduğunu ve uluslararası toplumun birlik içinde hareket etmesi gerektiğini söylediği ifade edildi.

KAYNAK : DHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 3
  • ahmet 3 saat önce Şikayet Et
    iran orda karışmayalım .hamasa yaptığını bizede yapar savaş tuzağına çeker.bedelini biz öderiz aşağılık perslere güvenmi olur
    Cevapla
  • haci hoca 4 saat önce Şikayet Et
    lübnan kendini koruyamıyor türkiye orayı hemen işgal etmeli güvenliği devralmalıdır. diğer durumlar ulusal egemenliğimize tehdit oluşturur.
    Cevapla
  • gönüllü 4 saat önce Şikayet Et
    Artık onlar gelemeden biz onlara gidlim diyorum. beklesin itrailliler... lüblana barış gücü olrak gönderin beni
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR