Mısır'dan tüm dünyaya Gazze ve Lübnan çağrısı

Mısır, bölgede kapsamlı bir sükunetin sağlanması için önerilen girişimleri desteklediğini belirterek Lübnan ve Gazze Şeridi'nde "acil, kalıcı ve kapsamlı" ateşkes çağrısında bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 27.09.2024 01:38 GÜNCELLEME 27.09.2024 01:39 DÜNYA
Mısır'dan tüm dünyaya Gazze ve Lübnan çağrısı
Mısır'dan tüm dünyaya Gazze ve Lübnan çağrısı

Mısır Dışişleri Bakanlığından konuya ilişkin yazılı bir açıklama yapıldı. Açıklamada, Kahire yönetiminin İsrail'in Lübnan ve Gazze'de sürdürdüğü tehlikeli tırmanışı kontrol altına almak için bölgesel ve uluslararası taraflarla iletişim kurma çabalarını sürdüreceği belirtildi.

DERHAL, KAPSAMLI VE KALICI ATEŞKES ÇAĞRISI

Filistin ve Lübnan cephelerinde "derhal, kapsamlı ve kalıcı" bir ateşkes çağrısında bulunuldu.

Mısır'ın, bölgede kapsamlı kalıcı bir ateşkes sağlamak için önerilen tüm girişim ve düzenlemeleri desteklediği ve bu ateşkesin anahtarının da İsrail'in Gazze Şeridi'ne yönelik acımasız saldırılarının durdurulması ve ilgili Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarının uygulanmasıyla bağlantılı olduğu kaydedildi.

Mısır Gazze ve Lübnan için harekete geçti!

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldum. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarında kurduğum internet haber sitesiyle başladım. Kurduğum sitede 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdım. 2022 yılından bu yana Haber7 bünyesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere çok sayıda haber, grafik ve video hazırladım. Kariyerime Haber7'de gündem editörü olarak devam etmekteyim.
YORUMLAR 22 TÜMÜ
  • Abdullah 1 yıl önce Şikayet Et
    Siyonist vampirlere kulluğu bırak çağrı yapmana gerek kalmaz.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Neden bu Dünya için, İMTİHAN DÜNYASI deniliyor ! (Yalçın Rumuzu)
    Cevapla
  • hüsnü 1 yıl önce Şikayet Et
    israil barışa yanaşmazsa saldırın kardeşim artık yeter
    Cevapla
  • Arslan 1 yıl önce Şikayet Et
    Putin tek halk tek yumruk ve enerji ve para durumu iyi askeri ve silah gücüde yeterli o yüzden bence
    Cevapla
  • Gurbet 1 yıl önce Şikayet Et
    Ortadoğu'daki tüm Amerikan Alman Fransız İngiliz üstleri yok edilmeden bu bölgeye Huzur gelmez hepsi katil hırsız Zalim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR