11 yaşındaki çocuk, okulda özel ayinle öldürüldü

Hindistan'ın Uttar Pradeş eyaletinde 11 yaşındaki öğrencinin özel okul yönetimince düzenlenen ayinde öldürüldüğü açıklandı.

ABONE OL
GİRİŞ 28.09.2024 08:43 GÜNCELLEME 28.09.2024 08:47 DÜNYA
11 yaşındaki çocuk, okulda özel ayinle öldürüldü
11 yaşındaki çocuk, okulda özel ayinle öldürüldü

Hindistan'da Hathras kentindeki bir özel okulun sahibi Jasodhan Singh ve yönetimi tarafından "kurban adama ayini" gerçekleştirildiği ve okulda eğitim gören Kritarth adındaki öğrencinin ayinde "başarı getirmesi" için öldürüldüğü öğrenildi.

Hindustan Times'ın haberine göre Hathras polis yetkililerinden Ashok Kumar Singh yaptığı açıklamada, okul sahibi Singh, oğlu Dinesh Baghel ve yönetimindeki 3 personelin okul yurdunda alıkonulan Kritarth'ı zorla ayin mahalline götürdüklerini belirtti.

Kritarth'ın boğdurulduğunu ifade eden polis, okul yönetimi tarafından öğrencinin ailesine çocuklarının rahatsızlandığı için hastaneye götürüldüğü bilgisinin verildiğini bildirdi.

Polis, ailenin şikayeti üzerine başlattığı çalışma kapsamında okul sahibi Singh, oğlu Baghel, okul müdürü Laxman Singh ve iki öğretmenin gözaltına alındığını duyurdu.

KAYNAK : AA
Erkan TALU Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erkan TALU

Editör Hakkında

Elazığ'da doğdu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine eğitimler aldı. Haberciliğe "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı; daha sonra Haber 7'ye geçti. Kariyerine, Haber7'de "editör" olarak devam ediyor.
YORUMLAR 31 TÜMÜ
  • Gurbet 3 saat önce Şikayet Et
    Hangi dinmiş bu Hindistan'da 300 milyon müslüman yaşıyor bunların hayatları tehlikede hidular her gün birilerini öldürüyorlar . İngiliz Alman Fransız yönetiminde sömürgesinde kaldılar bu ülkelerin hepsi Mazlum ve İslam düşmanı olarak yetiştirildi
    Cevapla
  • Şeref 3 saat önce Şikayet Et
    Gerizekalılık bunların yaptığı dünya harekete geçmesi lazım bu tür ölümlerin olmaması için ağır cezalar getirilmesi gerekir
    Cevapla
  • Bekir terzi 3 saat önce Şikayet Et
    Ülkemizde de yaşananlara bakınca. ileride örnek aldığımız ülke hindistan gibi görünüyor...
    Cevapla
  • SELAMET 3 saat önce Şikayet Et
    MANYAKLIĞIN zirvesi.
    Cevapla
  • 12345 4 saat önce Şikayet Et
    İğrenç bi toplum bu Hindular. Bunlardan her şey beklenir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR