Hamaney'den İsrail'e füze saldırısı açıklaması! 'Daha ağır darbeler vurulacak'

İran Dini Lideri Hamaney, İsrail’e yönelik füze saldırısın ilişkin yaptığı açıklamada, "Allah’ın izniyle, direniş cephesinin darbeleri Siyonist rejimin yıpranmış ve çürümekte olan cesedi üzerinde daha güçlü ve acı verici olacaktır" dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 01.10.2024 23:54 GÜNCELLEME 02.10.2024 03:27 DÜNYA
Hamaney'den İsrail'e füze saldırısı açıklaması! 'Daha ağır darbeler vurulacak'
Hamaney'den İsrail'e füze saldırısı açıklaması! 'Daha ağır darbeler vurulacak'

İsrail’e yönelik füze saldırısının ardından İran Dini Lideri Ayetullah Ali Hamaney’den ilk açıklama geldi.

Saldırı sonrasında açıklama yapanlar arasında İran dini lideri Hamaney de vardı. Hamaney, resmi sosyal medya hesabı X üzerinden İbranice paylaşım yaptı.

"DAHA GÜÇLÜ VE ACI VERİCİ OLACAKTIR"

Hamaney sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Allah’ın izniyle, direniş cephesinin darbeleri, Siyonist rejimin yıpranmış ve çürümekte olan cesedi üzerinde daha güçlü ve acı verici olacaktır" ifadelerini kullandı.

İran'dan, İsrail'e füze saldırısı! 1 Filistinli hayatını kaybettiİran'dan, İsrail'e füze saldırısı! 1 Filistinli hayatını kaybetti

İsrail askerlerinin korku dolu anları kameradaİsrail askerlerinin korku dolu anları kamerada

İsrail: Bu gece tüm Orta Doğu genelinde güçlü saldırılar yapacağızİsrail: Bu gece tüm Orta Doğu genelinde güçlü saldırılar yapacağız

İran füzeleri Demir Kubbeyi aştıİran füzeleri Demir Kubbeyi aştı

 

 

KAYNAK : İHA
Muhammet Binici Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR