İsrail vurdu, ünlü sunucu öldü

2011'den bu yana Suriye'de zaman zaman İran destekli gruplara ve Suriye ordusuna ait askeri noktaları bombalayan İsrail, gece bir kez daha saldırdı. Saldırıda Suriye devlet televizyonu sunucusu Safa Ahmed de hayatını kaybetti.

ABONE OL
GİRİŞ 02.10.2024 11:06 GÜNCELLEME 02.10.2024 11:42 DÜNYA
İsrail vurdu, ünlü sunucu öldü
İsrail vurdu, ünlü sunucu öldü

Suriye medyası, İsrail'in, başkent Şam'a gece saatlerinde hava saldırıları düzenlediğini duyurdu. Suriye devlet ajansı SANA'nın askeri kaynağa dayandırdığı haberinde, İsrail'in başkentteki saldırıları savaş uçakları ve dronlarla düzenlediği öne sürüldü. Haberde, "Hava savunma sistemlerimiz füzelere ve dronlara karşı koydu ve çoğunu düşürdü. Saldırıda 3 sivil öldü, 9 sivil yaralandı, maddi hasar meydana geldi." ifadeleri kullanıldı.

Öte yandan Suriye medyası, saldırıda Suriye Devlet Televizyonu'nda çalışan sunucu Safa Ahmed'in hayatını kaybettiğini duyurdu.

İsrail, iç savaşın başladığı 2011'den bu yana Suriye'de zaman zaman İran destekli gruplara ve Suriye ordusuna ait askeri noktalara saldırılar düzenliyor.

Erkan TALU Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erkan TALU

Editör Hakkında

Elazığ'da doğdu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine eğitimler aldı. Haberciliğe "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı; daha sonra Haber 7'ye geçti. Kariyerine, Haber7'de "editör" olarak devam ediyor.
YORUMLAR 4
  • musa 2 saat önce Şikayet Et
    iran israili vurdu ne ölü var ne yaralı. ben bir şey anlamadım bu işten .500 füze israil mi koyar ortada ufacık bir ülke
    Cevapla
  • dr volkan 2 saat önce Şikayet Et
    esedin destekçisi 1 eksilmiş
    Cevapla
  • Uyarı 5 saat önce Şikayet Et
    Ulan aşağılık esad bize gelince it gibi havlıyorsun İsrail bombalıyor sesin çıkmıyor dom*z. İnşallah çokluğuna çocuğuna denk gelir bir bomba. O zaman anlarsın seni
    Cevapla
  • Alper 5 saat önce Şikayet Et
    Filistin ırak Suriye Lübnan yemen zaten bitik İran'da uyduruk düşman .hedefe saldırmak için bahane kolluyor itrail .hedefte biz varız bunlar kendini haklı çıkarmak için herşeyi yapar
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR