İsrail, Nasrallah'ın damadını da öldürdü

İsrail'in, geçtiğimiz günlerde öldürülen Hizbullah Genel Sekreteri Hasan Nasrallah'ın damadını da Suriye'nin başkenti Şam'da öldürdüğü açıklandı.

ABONE OL
GİRİŞ 03.10.2024 10:01 GÜNCELLEME 03.10.2024 10:48 DÜNYA
İsrail, Nasrallah'ın damadını da öldürdü
İsrail, Nasrallah'ın damadını da öldürdü

Nasrallah'ın damadı Hasan Kasir, İsrail'in dün Şam'ın Mezzeh semtindeki 3 katlı bir binaya gerçekleştirdiği hava saldırısında öldürüldü. Kasir aynı zamanda, İsrail ordusu tarafından dün Lübnan'ın başkenti Beyrut'a gerçekleştirilen bir hava saldırısında öldürülen üst düzey Hizbullah komutanı Muhammed Cafer Kasir'in kardeşiydi.

Londra merkezli Suriye İnsan Hakları Gözlemevi'nden yapılan açıklamada, "Hasan Nasrallah'ın damadı Hasan Cafer Kasir, Şam'ın Mezzeh semtindeki bir apartman dairesini hedef alan İsrail saldırısında hayatını kaybeden iki Lübnanlıdan biriydi." denildi.

Şam'daki hava saldırısında 3 kişi hayatını kaybetti, çok sayıda kişi de yaralandı.

İsrail, Hizbullah'ın ana karargahına geçtiğimiz günlerde düzenlediği saldırıda Nasrallah'ı öldürmüştü.

Erkan TALU Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erkan TALU

Editör Hakkında

Elazığ'da doğdu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine eğitimler aldı. Haberciliğe "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı; daha sonra Haber 7'ye geçti. Kariyerine, Haber7'de "editör" olarak devam ediyor.
YORUMLAR 5
  • Kızılkule 3 saat önce Şikayet Et
    İran ve milisleri hizbuşşeytan, haşdi şabi, şebbiha, devrim muhafızları tarafından Şehit edilen 500.000'den fazla Müslümanların kanları kurumadı henüz. Türkiye'ye zorla göç ettirdikleri 5 Milyondan fazla insanın çektikleri unutulmadı. Yüce Allah (C.C.), Müslümanların ahlarını/feryadlarını sorsun bu münafıklardan.
    Cevapla
  • anadolu 7 saat önce Şikayet Et
    ya niye anlamıyorsunuz. teknolojiyle başa çıkılmaz.ufacık ülke dünyaya meydan okuyor.arkasına abd ve ingiltereyi almış görünürde israil var ama asıl destek abd ve ingiltereden.
    Cevapla
  • Eymen 7 saat önce Şikayet Et
    Katil İsrail bir bir soyunuzu kurutuyor İran. Siz hala korkaklığınız nedeniyle sadece kendi kendinizi ve halkınızı kandırmak için füze atış oyunu oynamaya devam edin. Terörist İsrail oyun oynamıyor İCRAAT yapıyor.
    Cevapla
  • ismailbey 7 saat önce Şikayet Et
    bu cani israil terörist devlet insan avında bunlar bu istihbaratı adamları olmazsa suriyede alamazlar bunlar herkesi satın alıyor suriye istihbaratı uyumuş sıra onlara geldiğnide aynı son olabir esed etrafını temizlemezsi israil ajanları türkiye barışı engellemek için kullanabilir bu şeytan yavrusi israil...
    Cevapla
  • Özcan 7 saat önce Şikayet Et
    Yahudinin çok ajanı var çok, bu kadar nokta atışı yapamaz yoksa
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR