Hizbullah: Lübnan'ın güneyindeki çatışmalarda 17 İsrail askeri öldü

Hizbullah, Lübnan'ın güneyindeki çatışmalarda 17 İsrail askerinin öldürüldüğünü duyurdu.

ABONE OL
GİRİŞ 04.10.2024 00:46 GÜNCELLEME 04.10.2024 00:49 DÜNYA
Hizbullah: Lübnan'ın güneyindeki çatışmalarda 17 İsrail askeri öldü
Hizbullah: Lübnan'ın güneyindeki çatışmalarda 17 İsrail askeri öldü

Hizbullah'tan yapılan yazılı açıklamada, "operasyon odasının, güvenilir saha kaynaklarına dayandırarak, çatışmalarda 17 İsrail askerinin öldürüldüğünü aktardığı" ifade edildi.

İsrail ordusu ise kara saldırılarının başladığı 30 Eylül'den bu yana Lübnan'daki çatışmalarda 9 askerinin öldüğünü duyurmuştu.

İsrail ordusu, 30 Eylül'de Lübnan'ın güneyinde Hizbullah'ın altyapısına yönelik sınırlı ve yoğun kara saldırılarına başladığını bildirmişti.

KAYNAK : AA
Ömer Faruk Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Faruk Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 2
  • misafir 3 saat önce Şikayet Et
    yahudiler geldikleri gibi giderler..tabutlu veya tabutsuz. hizbullaha selam olsun.
    Cevapla
  • Das 5 saat önce Şikayet Et
    Türkiye isimsiz sihalarla iranin nükleer santralini petrol tesislerini vurmali iran is raile saldiracak abd de irani yerle bir edecek terör devleti iran türkiye nin egemenligine tehdit gücsüz iran türkiye ve azeribaycanin cikarina bölgenin en güclü ülkesi türkiye olacak bel alti vur
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR