Lübnan-Suriye sınırındaki Sınır Kapısı'na hava saldırısı

İsrail'in Lübnan-Suriye sınırındaki El-Masna Sınır Kapısı'na hava saldırısı düzenlediği belirtildi.

ABONE OL
GİRİŞ 04.10.2024 07:21 GÜNCELLEME 04.10.2024 07:21 DÜNYA
Lübnan-Suriye sınırındaki Sınır Kapısı'na hava saldırısı
Lübnan-Suriye sınırındaki Sınır Kapısı'na hava saldırısı

Yerel medya kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Lübnan ve Suriye arasındaki El-Masna Sınır Kapısı İsrail ordusunun hava saldırısına uğradı.

Saldırıda, Lübnan'ın başkenti Beyrut ve Suriye'nin başkenti Şam arasındaki yolun da kesintiye uğradığı aktarılırken, ölen ya da yaralanan olup olmadığı konusunda bilgiye yer verilmedi.

İsrail'in Lübnan'da şiddetlenen saldırılarında 1411 kişi öldü

Hizbullah'la 8 Ekim 2023'ten beri kontrollü çatışmalara devam eden İsrail ordusu, 23 Eylül’de Lübnan'ın güney kentlerinin yanı sıra Bekaa ve Baalbek bölgelerine yüzlerce hava saldırısı düzenledi.

Lübnan makamlarına göre, Hizbullah’ın kullandığı iletişim cihazlarının patlatıldığı 17 Eylül'den beri saldırılarda 104'ü çocuk ve 194'ü kadın olmak üzere toplam 1411 kişi öldü.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 6 TÜMÜ
  • Karanlık Kamil 2 saat önce Şikayet Et
    Suriye ve Lübnan İsrail in tüm sınır kapılarını bombalayabilir. İsrail'in sınırlarındaki ülkeler geçişleri kapatmalı. Çin Rusya dahil uluslararası güç kurulup Akdeniz den İsrail abluka altına alınmalı. Fransa nın Libya, USA nın Irak Suriye ve Afganistan müdahalesi örnek gösterilerek en az 50 ülkeli istikrar gücü Akdeniz i Hürmüz boğazı gibi denetime alacağını ilan etmeli
    Cevapla
  • Ömer Akpar 2 saat önce Şikayet Et
    Kardeşim neye üzüleyim ki, müslüman kafirden, munafıktan daha beter olmuşsa daha konforlu yaşama ahlaksız yaşama yönelmişse mutlaka cezasını bulacaktı al buda sana ceza. Din kaldımı? İslam kaldımı? Yalnız büyüklerde adabını görüyoruz yüce dinimizin. Küçükler, gencler sapmış. Yayımlarsanız sevinirim yorumumu. Korkakca sansürle gitsin olmaz ki.
    Cevapla
  • Oflu 2 saat önce Şikayet Et
    Neden bir tane bile İsrailli ölmüyor, bunların elinde kuş tüfeği de mi yok?
    Cevapla
  • afyonlu 3 saat önce Şikayet Et
    Gümrük kapisini vuruyorki lpbnanlilar o tarafa kacsin lübnana cökecekler
    Cevapla
  • Hop hop 3 saat önce Şikayet Et
    Yakında Esad ı da bertaraf edecekler gözüküyor. Türkiye ile anlaşmaya varanları tasfiye etmeye çalışıyorlar. Asimetrik savaşla devam edelim.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR