Sarhoş adam sokakta pitonla kavga etti

Çin'in Hong Kong eyaletinin kuzeyinde yer alan Huizhou kentinde bir bardan sarhoş çıkan adam, sokak ortasında pitonla kavga etti. "Kavgayı" piton kazanırken, sarhoş adam itfaiye ekipleri tarafından ölmekten son anda kurtarıldı.

ABONE OL
GİRİŞ 04.10.2024 09:46 GÜNCELLEME 04.10.2024 09:46 DÜNYA
Sarhoş adam sokakta pitonla kavga etti
Sarhoş adam sokakta pitonla kavga etti

Çin'in Hong Kong eyaletinin kuzeyinde yer alan Huizhou kentinde bir bardan sarhoş çıkan adam, sokak ortasında pitonla kavga etti.

Adamın arkadaşları, mahalle barından eve dönerken sokakta 2 metre uzunluğundaki yılanla karşılaştıklarını ve cesaretlenen sarhoş adamın yılanı kızdırmaya karar verdiğini söyledi.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, adamı pitonun pençesinden kurtarmak için dakikalarca mücadele etmek zorunda kaldıklarını ifade etti.

Yılandan kurtarılan sarhoş adam hastaneye götürülüp muayene olmayı reddederek, arkadaşlarıyla birlikte olay yerinden ayrıldı.

Yakalanan piton ise ertesi gün doğaya bırakıldı.

Erkan TALU Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erkan TALU

Editör Hakkında

Elazığ'da doğdu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine eğitimler aldı. Haberciliğe "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı; daha sonra Haber 7'ye geçti. Kariyerine, Haber7'de "editör" olarak devam ediyor.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR