İsrail, Hizbullah'ın İletişim Birim Komutanı'nı öldürdü

İsrail ordusu, Hizbullah'ın İletişim Birimi Komutanı Mohammad Rashid Sakafi'yi, düzenlediği saldırıda öldürdüğünü açıkladı. İsrail, Sakafi'nin dün Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta gerçekleşen bir saldırıda öldürüldüğünü belirtti.

ABONE OL
GİRİŞ 04.10.2024 12:59 GÜNCELLEME 04.10.2024 13:42 DÜNYA
İsrail, Hizbullah'ın İletişim Birim Komutanı'nı öldürdü
İsrail, Hizbullah'ın İletişim Birim Komutanı'nı öldürdü

İsrail ordusu, Hizbullah'ın İletişim Birimi Komutanı Mohammad Rashid Sakafi'yi, düzenlediği saldırıda öldürdüğünü açıkladı.

İsrail ordusundan yapılan açıklamada, "Hizbullah'ın İletişim Birimi Komutanı Mohammad Rashid Sakafi, dün, Beyrut'ta istihbarata dayalı hassas bir saldırıda öldürüldü. Sakafi, 2000 yılından bu yana iletişim biriminden sorumlu olan üst düzey bir Hizbullah teröristiydi. Sakafi, Hizbullah'ın tüm birimleri arasındaki iletişim kabiliyetlerini geliştirmek için önemli çabalar harcamıştı." denildi.

İsrail ordusu, gece saatlerinde Beyrut'ta bir bölgeye hava saldırısı düzenlendiğini belirtmiş, saldırıda "Hizbullah'ın istihbarat merkezinin vurulduğu" aktarılarak, bombardımanda kimin hedef alındığına ilişkin bilgi vermemişti.

KAYNAK : Haber7
Erkan TALU Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erkan TALU

Editör Hakkında

Elazığ'da doğdu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine eğitimler aldı. Haberciliğe "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı; daha sonra Haber 7'ye geçti. Kariyerine, Haber7'de "editör" olarak devam ediyor.
YORUMLAR 7 TÜMÜ
  • misafir 1 saat önce Şikayet Et
    mescidi aksa için bir şehit daha. hepimiz m.raşidiz, ismailiz, hasan ız, ibrahimiz. maymun ve domuzların çocukları yenilecek, zafer müslümanlarındır.
    Cevapla
  • Ali Rıza Bakıri 1 saat önce Şikayet Et
    Suriye'de 500.000 masum Müslümanın vahşice canına kıyanlardan hizbuşşeytanın İletişim Birimi Sorumlusu Mohammad Rashid Sakafi öldürülmüş. Mekanı Cehennem ateşi olsun. Müslümanların ahları/feryadları yerde kalmasın.
    Cevapla
  • abdullah karagoz 1 saat önce Şikayet Et
    israilin arkasinda amarika ingiltere ve auropa var dahada bir kaç islam devleti arkasinda var kimse israile dokunamaz dùbyanin ba$langici israildir dùnyanin sonu getiren ve bitiren yinede israildir israil kimseden korkma istedugini yapar bunlari tek kek seçip onlari bitirir
    Cevapla
  • Ali Haydar 1 saat önce Şikayet Et
    İçinde bu kadar çok israil ajanı olan başka bir örgüt yoktur herhalde..Hizbullahın üst kademelerinde çok sayıda İsrail ajanı var..Konum veriyorlar ve İsrail bombalıyor..
    Cevapla
  • Misafir 1 saat önce Şikayet Et
    arkadaş bunlar nasıl adamlar gizlenin ne varda acikta dolaniyorlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR