Lübnan ve Katar'dan son dakika Safiyuddin açıklaması! Flaş gelişmeyi duyurdular

Lübnanlı ismi açıklanmayan bir güvenlik kaynağı, İsrail’in Perşembe günü Lübnan’da bir yeraltı sığınağına düzenlediği saldırıda hedef aldığı Haşim Safiyuddin ile dünden bu yana irtibat kurulamadığını belirtti.

ABONE OL
GİRİŞ 05.10.2024 21:35 GÜNCELLEME 05.10.2024 23:12 DÜNYA
Lübnan ve Katar'dan son dakika Safiyuddin açıklaması! Flaş gelişmeyi duyurdular
Lübnan ve Katar'dan son dakika Safiyuddin açıklaması! Flaş gelişmeyi duyurdular

İsrail’in Perşembe günü Lübnan’ın başkenti Beyrut’un güneyindeki Dahiyeh bölgesinde bir yeraltı sığınağına düzenlediği saldırının ardından Hasan Nasrallah'ın halefi olarak görülen Haşim Safiyuddin'in durumu belirsizliğini koruyor.

'SAFİYUDDİN İLE İRTİBAT KURULAMIYOR'

Katar merkezli haber kanalı Al Jazeera'nın haberine göre, Lübnanlı güvenlik kaynakları bugün yaptıkları açıklamada, dünden bu yana Safiyuddin ile irtibat kurulamadığını belirtti. İsmi açıklanmayan kaynaklar, kurtarma ekiplerinin İsrail saldırıları nedeniyle bölge taraması yapamadığını söyledi.

HİZBULLAH SESSİZLİĞİNİ KORUYOR

İsrail medyası, İsrailli güvenlik yetkililerinin Safiyuddin'in öldürüldüğünden gün geçtikçe daha fazla emin olduklarını aktarırken, Hizbullah saldırıdan bu yana Safiyuddin hakkında herhangi bir açıklama yapmadı.

Muhammet Güreli Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Muhammet Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Haber7.com’da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • ahmet yıldız. 2 saat önce Şikayet Et
    safiyuddin gitti ellere vur başını yerlere,ula safiyuddin.
    Cevapla
  • Misafir 3 saat önce Şikayet Et
    İsrail istediği kişiyi istediği anda vuruyor... Hizbullahin içinde casus cok
    Cevapla
  • yaz 3 saat önce Şikayet Et
    İsrail bu adamın sığınakta olduğunu nerden biliyor.Hizbullahın içinde bir sürü israil ajanı var demek bu. Abd iranla anlaşmış görünüyor.Muhtemelen iran sıranın kendine geldiğini anladı ve işbirliği yapıyor.
    Cevapla
  • Das 3 saat önce Şikayet Et
    Katar tarafsiz kalmali hizbullah iranin terör örgütü
    Cevapla
  • Ali 3 saat önce Şikayet Et
    Hizbullahın içi ajan dolu demektir bunun başkabi açıklaması yok
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR