Pakistan'da patlama: Çinlileri hedef aldılar! Ölü ve çok sayıda yaralı var

Pakistan'ın Karaçi şehrinde havalimanı yakınında meydana gelen patlamada yabancı uyruklu 3 kişi hayatını kaybetti, 17 kişi de yaralandı.

ABONE OL
GİRİŞ 07.10.2024 06:32 GÜNCELLEME 07.10.2024 06:36 DÜNYA
Pakistan'da patlama: Çinlileri hedef aldılar! Ölü ve çok sayıda yaralı var
Pakistan'da patlama: Çinlileri hedef aldılar! Ölü ve çok sayıda yaralı var

Pakistan basınına göre, Karaçi'deki Cinnah Uluslararası Havalimanı yakınlarında dün akşam saatlerinde meydana gelen patlamada yabancı uyruklu 3 kişinin yaşamını yitirdiği, 17 kişinin de yaralandığı aktarıldı.

YABANCILARI TAŞIYAN KONVOY HEDEF ALINDI

El yapımı bir patlayıcının infilak ettirildiği belirtilirken, Sind Eyaleti İçişleri Bakanı Ziya Lancar, patlamanın yabancıları taşıyan bir konvoyu hedef aldığını açıkladı.

Şehrin çeşitli yerlerinden de duyulan patlama sonucu yaralananların en yakın hastanelere sevk edildiği bilgisi verildi.

Karaçi'deki Cinnah Uluslararası Havalimanı yakınında büyük bir patlama meydana gelmiş, ilk belirlemelere göre patlamada 1 kişinin yaşamını yitirdiği, 7 kişinin yaralandığı açıklanmıştı.

Sind İçişleri Bakanlığından adının açıklanmasını istemeyen bir yetkili, olayın Çin vatandaşlarına yönelik bir saldırı olduğunu söylemişti.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR