İran: Kaani ölmedi, yaşıyor; görevinin başında

İran Devrim Muhafızları Ordusu Kudüs Gücü Koordinasyon Yardımcısı Mescidi, Kudüs Gücü Komutanı Kaani'nin öldürüldüğü ve kendisinden haber alınmadığı yönelik iddiaları yalanlayarak, "Kaani'nin sağlık durumu iyi ve görevine devam ediyor" dedi

ABONE OL
GİRİŞ 07.10.2024 13:43 GÜNCELLEME 07.10.2024 14:01 DÜNYA
İran: Kaani ölmedi, yaşıyor; görevinin başında
İran: Kaani ölmedi, yaşıyor; görevinin başında

İran Devrim Muhafızları Ordusu Kudüs Gücü Koordinasyon Yardımcısı İrec Mescidi, geçtiğimiz hafta Lübnan’ın başkenti Beyrut’a düzenlenen saldırıdan bu yana Kudüs Gücü Komutanı İsmail Kaani'den haber alınmadığı yönündeki iddialara yanıt verdi. Mescidi, "Birçok kişi, 'General Kaani'ye ne oldu?' diye sorarak açıklama yapmamızı istiyor. Ancak açıklama yapmaya gerek yok. Kendisinin sağlık durumu iyi ve görevine devam ediyor." dedi.

İran Kudüs Gücü Komutanı Kaani'den haber alınamıyor!İran Kudüs Gücü Komutanı Kaani'den haber alınamıyor!

Kudüs Gücü Komutanı Kaani'nin, geçtiğimiz hafta perşembe günü Hizbullah'ın Genel Sekreter Yardımcısı ve Hasan Nasrallah'ın halefi olarak görülen Haşim Safiyuddin ile birlikte öldürülmüş olabileceği iddia edilmişti.

KAYNAK : İHA
Erkan TALU Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erkan TALU

Editör Hakkında

Elazığ'da doğdu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine eğitimler aldı. Haberciliğe "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı; daha sonra Haber 7'ye geçti. Kariyerine, Haber7'de "editör" olarak devam ediyor.
YORUMLAR 5
  • Mturk 6 saat önce Şikayet Et
    Peki biz ne zaman başlayacagız
    Cevapla
  • Kul insan 6 saat önce Şikayet Et
    Benim için İran öldü. İran halkını aptal yerine koyan münafık İran yönetimi benim düşmanım. İran yüzünden yüz binlerce Müslümanlar katledildi. Amerika İngiltere İsrail dostu İran iki yüzlü kalleş münafık fitne yuvası. Kılık kıyafet suistimal edenlere derim ki iyi ki cehennem var.
    Cevapla
  • yörük 7 saat önce Şikayet Et
    İran onuda harcar israil in çıkarı için,kasım süleymani yi satan İran reisi'yi satan İran bunuda satar
    Cevapla
  • Misafir 7 saat önce Şikayet Et
    iran isimli mezhepsiz devlete devlete İSLAM namına en küçük bir güvenim, itimadım yoktur,
    Cevapla
  • O k u r 7 saat önce Şikayet Et
    İran ne askerini ne yöneticilerini koruyamıyor...
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR