İşgalci İsrail soykırıma devam ediyor! Gazze'de yeni katliam

Terör devleti İsrail'in Gazze Şeridi'nin kuzeyine yönelik saldırılarında 13 Filistinlinin hayatını kaybettiği, çok sayıda kişinin yaralandığı duyuruldu. Şifa ve Sahabe Tıp Kompleksi'ne kan bağışı yapılması çağrısı yapıldı.

ABONE OL
GİRİŞ 07.10.2024 22:32 GÜNCELLEME 07.10.2024 23:15 DÜNYA
İşgalci İsrail soykırıma devam ediyor! Gazze'de yeni katliam
İşgalci İsrail soykırıma devam ediyor! Gazze'de yeni katliam

Filistin sağlık kaynaklarından alınan bilgiye göre, Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki Cibaliya Mülteci Kampı'nın Ebu Kamer bölgesine yapılan saldırıda 13 kişi yaşamını yitirdi.

Çok sayıda Filistinlinin yaralandığı saldırıda, bölgedeki evler ve işyerleri de hasar gördü.

Katil İsrail'in Gazze'nin kuzeyine yoğun saldırıları devam ederken Gazze'deki hükümetin Sağlık Bakanlığı, Şifa ve Sahabe Tıp Kompleksi'ne kan bağışı yapılması çağrısında bulundu.

İSRAİL'İN GAZZE'Yİ İŞGALİNİN 7 EKİM SONRASI BİLANÇOSU

Hamas'ın silahlı kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, "Filistinlilere ve başta Mescid-i Aksa olmak üzere kutsal değerlere yönelik sürekli ihlallere karşılık verme" gerekçesiyle İsrail'e 7 Ekim 2023'te kapsamlı saldırı düzenledi.

İsrail, 7 Ekim'deki saldırılarda 1200 İsraillinin öldüğünü, 5 bin 132 kişinin de yaralandığını açıkladı.

İsrail'in 7 Ekim'den bu yana Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda yaklaşık 17 bini çocuk, 11 bin 378’i kadın olmak üzere 41 bin 909 Filistinli öldü, 97 bin 303 kişi yaralandı.

Enkaz altında halen binlerce ölü olduğu bildirilirken, halkın sığındığı hastane ve eğitim kurumları hedef alınarak sivil altyapı da tahrip ediliyor.

Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Bir dost 1 saat önce Şikayet Et
    Siz uyumaya devam edin ey Müslüman Devletler. Terör devleti İsrail ise hiç bir korku hissetmeden,hiç bir tereddüt etmeden katliamlarına devam ediyor. Allah İsrail ve yandaşlarını kahruperişan eylesin. Müslümanlara da birlik şuuru nasip etsin.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR