BM'den son dakika Lübnan uyarısı! Katil İsrail'e savaş çağrısı

BM Genel Sekreteri Guterres, Lübnan'da topyekün savaşın eşiğinde olunduğu uyarısında bulunarak, tüm ülkelerin egemenliği ve toprak bütünlüğüne saygı duyulması gerektiğini kaydetti.

ABONE OL
GİRİŞ 08.10.2024 19:34 GÜNCELLEME 08.10.2024 19:41 DÜNYA
BM'den son dakika Lübnan uyarısı! Katil İsrail'e savaş çağrısı
BM'den son dakika Lübnan uyarısı! Katil İsrail'e savaş çağrısı

Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres, Katil İsrail'in katliam saldırıları düzenlediği Lübnan ile ilgili uyarıda bulundu.

'LÜBNAN TOPYEKUN SAVAŞIN EŞİĞİNDE'

Guterres, Lübnan'da topyekün savaşın eşiğinde olunduğu uyarısında bulunarak, tüm ülkelerin egemenliği ve toprak bütünlüğüne saygı duyulması gerektiğini kaydetti.

Muhammet Güreli Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Muhammet Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Haber7.com’da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • HIDIR BUDUR 3 saat önce Şikayet Et
    Tırışkadan tayyare örgüt...Kutuplarda zor durumda olan "fok balıkları için" seferber olursunuz amaaa böyle insani bir konuda hepiniz kuyruğunuzu apış aranıza sıkıştırırsınızzz !!!
    Cevapla
  • 03afyon 5 saat önce Şikayet Et
    Boşşş BM.etkisiz birleşikler
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR