İsrail’den yeni katliam: Hava saldırılarında 6 Filistinli şehit oldu!

İsrail'in Gazze Şeridi'nin orta ve güney bölgelerine düzenlediği hava saldırılarında 6 Filistinli hayatını kaybetti, çok sayıda Filistinli de yaralandı.

ABONE OL
GİRİŞ 13.10.2024 23:36 GÜNCELLEME 13.10.2024 23:36 DÜNYA
İsrail’den yeni katliam: Hava saldırılarında 6 Filistinli şehit oldu!
İsrail’den yeni katliam: Hava saldırılarında 6 Filistinli şehit oldu!

Gazze Avrupa Hastanesi'nden bir kaynak, AA muhabirine, İsrail’in güneydeki Refah kentinde gerçekleştirdiği hava saldırısında 4 kişinin öldüğünü ve yaralıların hastaneye getirildiğini ifade etti.

Gazze’nin orta kesimindeki Bureyc Mülteci Kampı’nda, Birleşmiş Milletler Yakın Doğu'daki Filistinli Mültecilere Yardım ve Bayındırlık Ajansı’na (UNRWA) ait okulların yakınında toplanan siviller, İsrail'e ait insansız hava aracı tarafından hedef alındı.

Aksa Şehitleri Hastanesi’nden yapılan açıklamada, saldırıda 2 Filistinlinin öldüğü, yaralıların hastaneye getirildiği kaydedildi.

KAYNAK : AA
Ömer Faruk Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Faruk Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR