Hamas, İsrail'in yeni planını açıkladı: Maksimum güç kullanacaklar

Direniş operasyonunun genişleyeceğini belirten Hamas Siyasi Büro Üyesi Usame el-Hamdan, bütün bölgenin tehlike altında olduğunu vurguladı. Hamas lideri, siyonistlerin yeni bir plan için harekete geçtiklerini belirtti.

ABONE OL
GİRİŞ 15.10.2024 00:28 GÜNCELLEME 15.10.2024 00:28 DÜNYA
Hamas, İsrail'in yeni planını açıkladı: Maksimum güç kullanacaklar
Hamas, İsrail'in yeni planını açıkladı: Maksimum güç kullanacaklar
  • Haber7 – ÖZEL

Hamas Siyasi Büro Üyesi Usame el-Hamdan işgalci siyonist İsrail'in Gazze'deki soykırımına ilişkin El Cezire'ye açıklamada bulundu. Hamdan, İsrail'in Hamas karşısındaki başarısızlığını halkına karşı örtmek için yeni soykırımlara başlayacağını söyledi. Direniş operasyonunun genişleyeceğini belirten Handan, bütün bölgenin tehlike altında olduğunu vurguladı. 

İŞGALCİ İSRAİL SAHTE ZAFER ARAYIŞINDA

Siyonist işgalcilerin hedefine ulaşamayacağını belirten Hamas Siyasi Büro Üyesi Usame el-Hamdan, İsrail'in sahte bir zafer arayışında olduğunu belirtti.  "İsrail'in bir yıllık saldırganlığın ardından hedeflerine ulaşılamadı. Generallerin planı yalnızca İsrail halkının duygularını gıdıklamak. İşgal kuvvetleri, ordunun başarısının bir resmini çizmek için Gazze Şeridi'nde maksimum ateş gücünü kullanmayı amaçlıyor." dedi.

SİYONİSTLERDEN SÜRGÜN PLANI

İsrail'in Gazze Şeridi'nin kuzeyinde yer alan Filistinlileri yerlerinden etmeyi amaçladığını kaydeden Hamdan, "İşgalciler, generallerin planını bu ayın başında uygulamaya başladı. Devam eden operasyonun amacı, kuzey Gazze nüfusunun bir kısmını güneye nakletmeye çalışmaktır." ifadesinde bulundu.

BAŞARISIZLIĞI ÖRTMEK İÇİN MAKSİMUM GÜÇ KULLANACAKLAR

Soykırımcı İsrail'in Hamas'a karşı başarısızlığını perdelemeye çalıştığını söyleyen Hamdan, Hizbullah karşısında da çıkmaza girmesi üzerine zafere ulaşmak için tüm güçlerini kullanacaklarını belirtti.

Siyonistlerin planı uygulamak için maksimum güç kullanacağını anlatan Hamdan, İsrail hükümetinin halkına zafer imajı vermek için Gazze'nin kuzeyindeki bütün insan topluluğunu hedef almaya devam ettiğini ve her ne pahasına olursa olsun bölgeyi boşaltmaya çalıştığını vurguladı. 

DİRENİŞ OPERASYONLARIMIZ GENİŞLEYECEK

Gazze'deki Filistinlilere destek çağrısında bulunan Hamdan, "Gazze Şeridi'ndeki Filistin halkının kararlılığını desteklemek için çaba gösterilmeli. Gazze Şeridi'ndeki tüm koşullara rağmen direniş operasyonları halkımızı savunmak için devam edecek ve genişleyecek." diye konuştu. 

ULUSLARARASI GÜÇLER SOYKIRIMA KARŞI HAREKETE GEÇMELİ

Hamdan, Hamas'ın şu anda yaşananları durdurmak için BM Güvenlik Konseyi üyeleriyle ve Arap ve İslam ülkeleriyle kapsamlı temaslara başladığını açıkladı . Gazze Şeridi'nde yeniden başlayan soykırımın durdurulması için uluslararası toplumun hızlı hareket etmesi gerektiğini vurguladı.

BÜTÜN BÖLGE TEHLİKEDE

Hamas lideri, tüm bölgenin tehlikede olduğunu ve durdurmak için ciddi adımlar atılması gerektiğini vurguladı.

KAYNAK : Haber7
Nurullah Alpay Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Nurullah Alpay

Editör Hakkında

2014 yılında Yeniakit.com.tr'de basın hayatına başladı. Çeşitli basın kuruluşlarında görev aldı. Son olarak Haber7.com’da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Misafir 2 saat önce Şikayet Et
    onların bir pılanı varsa Allah'ın da pılanı vardır Afganistan nasıl küffara nazar olduysa inşallah Gazze de İsrail'e mazar olacaktır Rabbim zalimler den habersiz değil er geç cezalarını görecekler
    Cevapla
  • Bilal ERDEM 2 saat önce Şikayet Et
    Allah yar ve yardımcınız olsun zaferler lütfetsin
    Cevapla
  • ADANALI 2 saat önce Şikayet Et
    eyy itrael, size vaat edilmiṣ topraklar yerin 2 metre altinda, merak etmeyin kavuṣucaksiniz inṣaĺah
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR