Hizbullah İsrail tanklarını yok etti

Hizbullah, Lübnan'ın güneyinde 3 İsrail tankını güdümlü füzelerle vurduğunu, içlerindeki askerlerin öldüğü ve yaralandığını duyurdu.

ABONE OL
GİRİŞ 15.10.2024 07:16 GÜNCELLEME 15.10.2024 09:34 DÜNYA
Hizbullah İsrail tanklarını yok etti
Hizbullah İsrail tanklarını yok etti

Hizbullah'tan yapılan yazılı açıklamada, güneydeki Ayta eş-Şaab kasabasında "Merkava" model 3 tankın güdümlü füzelerle vurulduğu belirtildi.

Açıklamada, alev alan tankların içindeki askerlerin öldüğü ve yaralandığı kaydedildi ancak sayı verilmedi.

Hizbullah unsurlarının, ayrıca işgal altındaki Şeba Çiftlikleri ile Kefr Şuba Tepeleri'ndeki Ruvaysat el-Alem'de İsrail askerlerini füze salvosuyla hedef aldığı kaydedilen açıklamada, Nebatiye ili Merkaba kasabası, sınırdaki Hillet Verde bölgesi ve El-Manara yerleşiminde de İsrail güçlerinin top atışlarıyla hedef alındığı bildirildi.

KAYNAK : AA
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 11 TÜMÜ
  • Misafir 4 saat önce Şikayet Et
    İran israille fena halde savaşıyor eninde sonunda israili bitirecek!! Bakmayın iranin barışçı falan gözüktüğüne barışçı sözler sarf ettiğine, zaten bu kadar zaman iranin yalancı barışçı olduğu ortaya çıktı uzun zamandır israile saldırıya hazırlanıyormuş!! İran olduğu sürece kimsenin israil ve ABD den korkmasına gerek yok!!
    Cevapla
  • cehepeskr 5 saat önce Şikayet Et
    MaşAllah
    Cevapla
  • Abdullah 5 saat önce Şikayet Et
    Bu durumda bile şiicilik-sünnicilik yapanları Allah islah etsin. Bunlara itrail ajanı olarak bakılabilir!!!
    Cevapla
  • Cavit 5 saat önce Şikayet Et
    Yaşasın Hizbullah Allah’ın askerleri selam olsun
    Cevapla
  • Chef 6 saat önce Şikayet Et
    Beter olsun Kafirler... Rabbim size güç kuvvet versin. Kuran ve sünnet çizgisinde bir anlayışla yolunuza devam edin..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR