İsrail canlı canlı yaktı! 'Gazze'de yeni Nazi holokostu'

Terör devleti İsrail, Kassam Tugayları'ndan yediği darbenin acısını masum sivillerden çıkarıyor. Gazze'de sivillerin sığındığı çadırları vurarak insanları canlı canlı yakan İsrail ordusu, un kuyruğunda bekleyen masumları da katletti.

ABONE OL
GİRİŞ 15.10.2024 17:19 GÜNCELLEME 15.10.2024 17:20 DÜNYA
İsrail canlı canlı yaktı! 'Gazze'de yeni Nazi holokostu'
İsrail canlı canlı yaktı! 'Gazze'de yeni Nazi holokostu'

Soykırımcı İsrail ordusu, Gazze Şeridi'nin orta bölgesindeki Deyr el-Belah’ta acımasız katliamlarına yenisini ekledi. Aksa Şehitleri Hastanesi'nde yerinden edilmiş sivillerin kaldığı çadırlara yönelik düzenlenen hava saldırısında 4 Filistinli şehit oldu, 40 kişi yaralandı.

ÇADIRLAR YAKILDI, ÇIĞLIKLAR YÜKSELDİ

Saldırıda birçok çadır yanarken, insanların kaçamayıp yanarak can verdiği bildirildi.

Sağlık kaynakları, şehit olanların cesetlerinin tanınmayacak durumda olduğunu kaydetti. Yaralılarda ikinci ve üçüncü dereceden yanıklar oluştuğu aktarıldı.

YERİNDEN EDİLMİŞ SİVİLLERE 7. SALDIRI

Gazze’deki hükümetin açıklamasına göre, İsrail bu bölgede yerinden edilmiş sivillerin kaldığı çadırlara yedinci kez saldırı düzenledi.

Aksa Şehitleri Hastanesi’ne daha önce de birçok kez saldırı gerçekleştiren İsrail’in hedefinde yine siviller vardı.

"YENİ NAZİ HOLOKOSTU"

Hamas Siyasi Büro Üyesi İzzet er-Rişk, İsrail'in saldırısının "yeni bir Nazi Holokostu" olduğunu belirtti. Rişk, İsrail’in bu saldırıyı ABD silahlarıyla gerçekleştirdiğini vurguladı ve uluslararası toplumun sessizliğini eleştirdi.

Rişk, "Siyonist ordunun, Deyr el-Belah'taki Aksa Şehitleri Hastanesi'nde yerlerinden edilenlerin çadırlarını hedef alan saldırısı yeni bir Nazi Holokostudur" ifadesini kullandı.

UN KUYRUĞUNDAKİ FİLİSTİNLİLER VURULDU

Terör devleti İsrail ordusu, Cibaliye Mülteci Kampı'nda ise un kuyruğunda bekleyen Filistinlileri hedef aldı. Topçu ateşiyle düzenlenen saldırıda 10 kişi şehit oldu, onlarca sivil yaralandı. Görgü tanıkları, ölü ve yaralıların kurtarılmasına izin verilmediğini bildirdi.

KAYNAK : Ajanslar
Faruk Arslan Haber7.com - Özel Haber Sorumlusu
Haber 7 - Faruk Arslan

Editör Hakkında

İstanbul’da doğdu. Aslen Erzurumlu. Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler mezunu. 2010 yılından bu yana gazete ve internet haberciliğinde. 2013-2022 yılları arasında Akit Medya bünyesinde birçok vazife üstlendi. Dosya haberleriyle ödül ve plaketler aldı. Alanında uzman isimlerle röportajlar, mülakatlar, beyanatlar gerçekleştirdi. Çeşitli kurum, kuruluş ve STK’lara metin yazarlığı desteği verdi. Alanıyla ilgili seminerlerde, konferanslarda, çalıştaylarda, panellerde yer aldı. Uluslararası Medya Enformasyon Derneği ve İletişim Platformu Derneği üyesi. Kasım 2022’den beri Haber7 kadrosunda.
YORUMLAR 60 TÜMÜ
  • Bozkırlı 21 dakika önce Şikayet Et
    Allah kahrolmanız için ne gerekli ise bir an önce versin kahrolun inşaallah
    Cevapla
  • Mustafa 23 dakika önce Şikayet Et
    Emin olun bu adiler karşısına baş edemeyeceği bir devlet çıkana kadar her türlü şeyi yaparlar ve ilk baş edemeyeceği devlete de atom bombası atacağı besbelli bunların.
    Cevapla
  • Misafir 26 dakika önce Şikayet Et
    Yeter artık öleceksek ölelim kalacaksak kalalım neden hala bekliyoruz bu dünyada hangi dinden hangi milletten olursa olsun bir çocuğun bir kadının bir masumun acı çekmesini izin vermemeliyiz osmanlıyı özlüyorum adaletini özlüyorum onlar olsaydı bu kadar fitneye müsaade etmezlerdi savaşmı çıkacak taş üstünde taşmı kalmayacak ne olacaksa olsun artık kaldırmıyor bu bünye.
    Cevapla
  • Misafir 26 dakika önce Şikayet Et
    Bunlar Hayvandanda aşağılıktır.ALLAH İsraili kahretsin.
    Cevapla
  • SELAMET 35 dakika önce Şikayet Et
    HİTLER BU CANİLERİN YANINDA MASUM BİR İNSAN gibi kalır. Dünyanın en alçak soysuz katil terörist toplumu ve adi devleti.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR