İsrail bu kez Lazkiye'yi vurdu! Suriye'de HSS'ler devreye girdi

İsrail'in Suriye'nin liman kenti Lazkiye'ye yönelik bir saldırı gerçekleştirdiği bildirildi. Saldırının ardından hedef alınan bölgede yangın ve patlamaların meydana geldiği belirtildi.

ABONE OL
GİRİŞ 17.10.2024 06:49 GÜNCELLEME 17.10.2024 11:11 DÜNYA
İsrail bu kez Lazkiye'yi vurdu! Suriye'de HSS'ler devreye girdi
İsrail bu kez Lazkiye'yi vurdu! Suriye'de HSS'ler devreye girdi

Filistin ve Lübnan’a yönelik saldırılarını sürdüren İsrail, bu kez Suriye’yi hedef aldı.

Resmi Suriye basınında yer alan haberlere göre, İsrail’in liman kenti Lazkiye'ye yönelik bir saldırı gerçekleştirdiği bildirildi. Saldırının ardından Suriye hava savunma sistemlerinin devreye girdiği belirtilirken, hedef alınan bölgede yangın ve patlamaların yaşandığı kaydedildi. İsrail’den konuya ilişkin açıklama yapılmazken, Suriye merkezli bazı sosyal medya hesapları İsrail’in İran destekli gruplara ait bir silah deposunu vurduğunu iddia etti.

 

KAYNAK : İHA
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 65 TÜMÜ
  • Kayserili. 1 saat önce Şikayet Et
    korkak Rusya Yahudiler seninde sonunu getirecek.
    Cevapla
  • Şuayb 1 saat önce Şikayet Et
    Esad İsrail'in bölgedeki valisidir! Hamisidir! Bu hain! Vallahi hain! Billahi hain!
    Cevapla
  • Ali 1 saat önce Şikayet Et
    Abd ve rusya suriyede anlaştılar olan bize olacak kafirler birbirlerinin kuyruğuna basarmı
    Cevapla
  • Sivasspor 1 saat önce Şikayet Et
    Hani s400 ler nerede.aşağılık Rusya niye müttefkini korumuyor.Türkiye Suriye'de operasyon yaparken anında s400 lr aktivite ediliyor ama.olay şu siyonizm hem amerkaya hemde Rusya'ya aynı ödevi vermiş.ikiniz aynı anda bir ülkeye girin orayı dağıtın ardından İsraile alan açılsın.olay budur
    Cevapla
  • Gurbetci 1 saat önce Şikayet Et
    Evet Istail sinirimiza gelmeye basladi! Israil 1000 yil arzuladigi topraklara kacusacak! ABD Türkiyeyi yeniden Dizgilemek arzusuna kavisma cabasinda!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR