Trump’tan ‘Sinvar’ yorumu...Yaşananın barışı kolaylaştıracağını savundu!

Seçim kampanyası için bulunduğu Michigan'da konuşan Cumhuriyetçi başkan adayı Donald Trump, Sinvar'ın ölümünün Gazze'de "barışı kolaylaştıracağını" savundu.

ABONE OL
GİRİŞ 19.10.2024 08:34 GÜNCELLEME 19.10.2024 08:34 DÜNYA
Trump’tan ‘Sinvar’ yorumu...Yaşananın barışı kolaylaştıracağını savundu!
Trump’tan ‘Sinvar’ yorumu...Yaşananın barışı kolaylaştıracağını savundu!

ABD'de Cumhuriyetçi başkan adayı Donald Trump, Hamas lideri Yahya Sinvar'ın ölümünün, Gazze'de "barışı kolaylaştıracağını" düşündüğünü söyledi.

İLK KEZ KONUŞTU

Trump, seçim kampanyası için bulunduğu Michigan'da ilk kez, İsrail saldırısında hayatını kaybeden Sinvar hakkında konuştu.

"Hamas liderinin öldürülmesinin ardından barışın daha kolay olup olmayacağı" sorusuna Trump, "Daha kolaylaştıracağını düşünüyorum." yanıtını verdi.

BIDEN'A İSRAİL ORDUSU ELEŞTİRİSİ

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu için "İyi iş çıkarıyor." ifadesini kullanan Trump, ABD Başkanı Joe Biden'ı da Netanyahu ile İsrail ordusunu "geri tutmaya çalışmakla" eleştirdi.

Biden'ın bunun tam aksini yapması gerektiğini savunan Trump, yakında Netanyahu'yu arayıp görüşmek istediğini de söyledi.

KAYNAK : AA
Fatih Yoncalık Haber7.com - Haber editörü
Haber 7 - Fatih Yoncalık

Editör Hakkında

YORUMLAR 4
  • Hakan TAŞÇI 1 saat önce Şikayet Et
    Yalancı katiller Filistinde barış iistemeyen İsrail ve ABD yöetimidir.Sizin planlarınız işgal ve soykırım üzerinedir.Barışa her zaman engel oluyorsunuz FİLİSTİNLİLERİ bombalayarak dört tarafını kuşatarak açlık ve susuzluktan katlediyorsunuz.YAHYA SİNVAR ve arkadaşları Filistini ABD ve israil işgalinden kurtarmaya çalışan kahraman mücahitlerdir.ALLAH MÜCAHİTLERİ KORUSUN.AMİN.
    Cevapla
  • Misafir 2 saat önce Şikayet Et
    Hadi alçak sarı maymun, Allah hepinizin kökünü kurutsun, yerle yeksan olasınız inşAllah Amin,, Gaziantep ❤️❤️❤️
    Cevapla
  • vatan25 3 saat önce Şikayet Et
    abd bu yaptıklarının karşılığını yıkılırken görecek 10 milyon alçak yahudi için 2 milyarlık islam alemini kaybetti tüm islam aleminin nefretini kazandı... bugün olmasada yakın gelecekte bu ektiklerini çok acı bir biçimde biçecek...
    Cevapla
  • antision 5 saat önce Şikayet Et
    mitten biri başkan olsun , ama gazze onların beklediği 'kolay' lokma olmasın
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR