Hamas son dakika duyurdu! İsrail'i perişan eden operasyon: Büyük zayiat verdirildi

Kassam Tugayları, Gazze Şeridi'nin kuzeyini 15 gündür abluka ve yoğun saldırı altında tutan katil İsrail askerleri ile askeri araçlarını hedef alındığı ve İsrail ordusunun büyük zayiat verdiğini duyurdu.

ABONE OL
GİRİŞ 19.10.2024 20:04 GÜNCELLEME 19.10.2024 20:48 DÜNYA
Hamas son dakika duyurdu! İsrail'i perişan eden operasyon: Büyük zayiat verdirildi
Hamas son dakika duyurdu! İsrail'i perişan eden operasyon: Büyük zayiat verdirildi

Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları'ndan yapılan yazılı açıklamada, kuzeydeki Cibaliya Mülteci Kampı'nın batısında Serdah istasyonu yakınlarında İsrail ordusuna ait bir Merkava tankı ile bir D9 buldozerinin vurulduğu ifade edildi.

KATİL ORDUSU BÜYÜK ZAYİAT VERDİ

Aynı mevkide bir İsrail piyade birliğiyle çatışmaya girildiği, "el bombaları ve hafif silahlarla düşman safına zayiat verdirildiği" belirtildi.

Operasyonlar sonucunda hedef alınan İsrail askerlerinin öldüğü ve yaralandığı belirtildi.

Hamas son dakika duyurdu! İsrail'i perişan eden operasyon: Büyük zayiat verdirildi

Cibaliya Kampı'nın batısındaki El-Faluca bölgesinde de İsrail'e ait bir Merkava tankı ile bir buldozerin "Yasin 105" füzeleriyle hedef alındığı kaydedildi.

Gazze'deki Filistin Sivil Savunma Müdürlüğü, İsrail ordusunun Gazze Şeridi’nin kuzeyine yönelik saldırılarında son 15 günde çoğunluğu çocuk ve kadın 400'den fazla Filistinlinin öldüğünü, yüzlerce kişinin yaralandığını bildirmişti.

KAYNAK : AA
Muhammet Güreli Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Muhammet Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Haber7.com’da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 112 TÜMÜ
  • Misafir 28 dakika önce Şikayet Et
    Rabbim sizi muzaffer etsin ayaginiz taş deymesin
    Cevapla
  • SARIÇİÇEK. 31 dakika önce Şikayet Et
    ABD takviye eder KATİL ABD...
    Cevapla
  • Filistinli ZAZA 38 dakika önce Şikayet Et
    Allah size güç kuvvet versin, sizleri zalimlere karşı ğalip eylesin inşaallah
    Cevapla
  • Misafir 38 dakika önce Şikayet Et
    Allahın izni ile, en gelişmiş silahlara sahip katiller,bir avuç. hamas erlerini yenemeyecek ve zafer kahraman filistin halkını olacaktır.Filistin halkı zaferi fazlası ile hakketti. Siyonistleri arzı mevduh hayali de hüsranla bitecektir
    Cevapla
  • Kızılelma 59 dakika önce Şikayet Et
    Hepimiz Hamasız.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR