Netanyahu'dan suikast sonrası ilk açıklama! 'Bedelini ödeyecekler'

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Caesarea'daki evine insansız hava aracı (İHA) ile düzenlenen saldırıya ilişkin yaptığı açıklamada, "Bugün bana ve eşime suikast düzenlemeye çalışan İran ajanları acı bir hata yaptı” dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 19.10.2024 22:26 GÜNCELLEME 19.10.2024 22:42 DÜNYA
Netanyahu'dan suikast sonrası ilk açıklama! 'Bedelini ödeyecekler'
Netanyahu'dan suikast sonrası ilk açıklama! 'Bedelini ödeyecekler'

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Caesarea'daki evine insansız hava aracı (İHA) ile düzenlenen saldırıya ilişkin açıklama yaptı.

Konutuna İHA’lı saldırı düzenlenmişti... Bir hamle’de  Hizbullah’tanKonutuna İHA’lı saldırı düzenlenmişti... Bir hamle’de Hizbullah’tan

"İSRAİLLİLERE ZARAR VEREN HERKES AĞIR BİR BEDEL ÖDEYECEK"

Netanyahu açıklamasında saldırının İran tarafından yapıldığını iddia ederek, “Bugün bana ve eşime suikast düzenlemeye çalışan İran ajanları acı bir hata yaptı. Saldırı beni savaşı sürdürmekten caydırmayacak ve İsraillilere zarar veren herkes ağır bir bedel ödeyecek” dedi.

"GAZZE'DEN ESİRLERİMİZİ GERİ GETİRECEĞİZ"

Gazze Şeridinde ve Lübnan’da saldırıların devam edeceğini vurgulayan Netanyahu, “Gazze'den esirlerimizi ve kuzeydeki sakinlerimizi geri getireceğiz” ifadelerini kullandı.

“İRANLI VEKİLLER, İRAN'IN GERÇEK YÜZÜNÜ BİR KEZ DAHA ORTAYA ÇIKARMIŞTIR”

İsrail Dışişleri Bakanı Israel Katz da sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Bugün Başbakan Netanyahu ve ailesine suikast girişiminde bulunan İranlı vekiller, İran'ın gerçek yüzünü ve liderlik ettiği şeytani ekseni bir kez daha ortaya çıkarmıştır” dedi.

"KAĞITTAN UÇAK UÇURMAYI ÖĞRENDİKLERİNE BİLE PİŞMAN OLACAKLAR"

İsrail Meclisi’nde (Knesset) Başkanı Amir Ohana ise, “İran, vekili Hizbullah aracılığıyla bugün büyük bir hata yaptı. Bedelini ödeyecekler. Bana kalırsa, bedelini ödedikten sonra, bırakın İHA’yı, kağıttan uçak uçurmayı öğrendiklerine bile pişman olacaklar” diye konuştu.

İsrail Başbakanlık Ofisinden bugün Netanyahu'nun evinin İHA ile hedef alındığını açıklamış, Netanyahu ve eşinin saldırı sırasında evde olmadığı ifade edilmişti.

 

KAYNAK : İHA
Muhammet Binici Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 150 TÜMÜ
  • mustafa21 33 dakika önce Şikayet Et
    eceli gelen domuz cami duvarına isermis
    Cevapla
  • Ack 34 dakika önce Şikayet Et
    EVET HAKLISIN SIYONIST IBLIS.MUSLUMANLAR ODUYOR ZATEN .ASIL SEN ODEYECEKSIN AGIR HESABi
    Cevapla
  • Yeter 39 dakika önce Şikayet Et
    Birgün gelecek o çok güvendiğin abd seni satacak inşallah diyorum ecelinle ölmezsin inşallah
    Cevapla
  • Misafir 39 dakika önce Şikayet Et
    gebermemis domuz
    Cevapla
  • Bayburt lu 69 39 dakika önce Şikayet Et
    hoşt köpek sizi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR