Maduro'dan Erdoğan paylaşımı: Doğru yoldayız

Venezuela Devlet Başkanı Maduro, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile BRICS Zirvesi'ndeki görüşmesinden görüntüler paylaşarak, "Yeni ve müreffeh bir dünya inşa etmek için doğru yoldayız" notunu düştü.

ABONE OL
GİRİŞ 26.10.2024 08:57 GÜNCELLEME 26.10.2024 10:02 DÜNYA
Maduro'dan Erdoğan paylaşımı: Doğru yoldayız
Maduro'dan Erdoğan paylaşımı: Doğru yoldayız

Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Rusya'ya bağlı Tataristan'ın başkenti Kazan'da düzenlenen BRICS Zirvesi marjında gerçekleştirdiği görüşmeden görüntüler paylaştı.

Maduro, Erdoğan ile samimi görüntülerin yer aldığı paylaşımında, "Diplomasi ve iş birliği! Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ortak refah için geleceğe yönelik stratejik konularda ilerleme sağlamak üzere toplantı. Yeni ve müreffeh bir dünya inşa etmek için doğru yoldayız." ifadelerini kullandı.

 

KAYNAK : İHA
Erkan TALU Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erkan TALU

Editör Hakkında

Elazığ'da doğdu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine eğitimler aldı. Haberciliğe "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı; daha sonra Haber 7'ye geçti. Kariyerine, Haber7'de "editör" olarak devam ediyor.
YORUMLAR 4
  • Mertoğlu 4 saat önce Şikayet Et
    sana iman nasipse Allah CC bir an önce ikram eylesin Bu vesileyle bir çoklarının İslam'a girmeleriyle Sen daha fazla kazanırsın Güzel insan madura
    Cevapla
  • Tekavüt 4 saat önce Şikayet Et
    inşallah Müslüman olur
    Cevapla
  • Hür Dava 6 saat önce Şikayet Et
    Adam adam Moduro
    Cevapla
  • Paol 6 saat önce Şikayet Et
    Latin Amerika'da terörist abdye kafa tutan nadir ülkelerden bir tanesi... Adamın hası Maduro reis
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR