Beyonce ve Leonardo DiCaprio kime oy vereceğini açıkladı

Amerikalı aktör Leonardo DiCaprio ve Dünyaca ünlü şarkıcı Beyonce, 5 Kasım'da yapılacak başkanlık seçiminde Demokrat aday Kamala Harris'e oy vereceklerini açıkladı.

ABONE OL
GİRİŞ 26.10.2024 11:24 GÜNCELLEME 26.10.2024 14:01 DÜNYA
Beyonce ve Leonardo DiCaprio kime oy vereceğini açıkladı
Beyonce ve Leonardo DiCaprio kime oy vereceğini açıkladı

Dünyaca ünlü Oscar ödüllü aktör Leonardo DiCaprio, Instagram hesabından yaptığı videolu paylaşımda Demokrat aday Kamala Harris'e destek vereceğini açıkladı.

Paylaşımında iklim değişikliğine dikkati çeken DiCaprio, "İklim değişikliği dünyayı öldürüyor ve ekonomimizi mahvediyor. Ekonomimizi, gezegenimizi ve kendimizi kurtarmak için cesur bir adım atmamız gerekiyor. Bu yüzden Kamala Harris'e oy veriyorum." ifadesini kullandı.

Dünyaca ünlü şarkıcı Beyonce da Harris'in Houston'daki mitingine katıldı. Harris'i "bu ülkenin şu anda gerçekten ihtiyacı olan şey için çabalayan bir kadın" olarak nitelendiren Beyonce, şöyle devam etti:

"Yeni bir şarkı söylemenin zamanı geldi, 248 yıl önce başlayan bir şarkı. Eski notalar yani çöküş, uyumsuzluk, umutsuzluk artık yankılanmıyor. Bizden önceki sevdiklerimizin nesilleri bir kehanet, bir arayış, bir çağrı, bir marş fısıldıyor. Şu an Amerika için yeni bir şarkı söyleme zamanı. Seslerimiz birliğin korosunu söylüyor. Haysiyet ve fırsat şarkısı söylüyorlar."

KAYNAK : Haber7
Erkan TALU Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erkan TALU

Editör Hakkında

Elazığ'da doğdu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine eğitimler aldı. Haberciliğe "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı; daha sonra Haber 7'ye geçti. Kariyerine, Haber7'de "editör" olarak devam ediyor.
YORUMLAR 4
  • Boş işler. 6 saat önce Şikayet Et
    Kamalanin kocası yahudi. Trumpun damadı yahudi. Bağımsız adayın kendisi yahudi sorsan ülke Hristiyan.
    Cevapla
  • sabri abiniz. 6 saat önce Şikayet Et
    hain it.
    Cevapla
  • mehmet 6 saat önce Şikayet Et
    zaten 2 secenek var, bir birinden berbat. Buda siyon demokrasisi
    Cevapla
  • Ceviz Ağacı 6 saat önce Şikayet Et
    ABD'li seçmen ebleh. Küresel emperyslşzmin iki atından birini seçmeyi demojrasi sanıyor...
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR