Hamaney İbranice hesap açtı! İlk paylaşımı gündem oldu! X askıya aldı

İsrail'in İran'a yönelik gerçekleştirdiği saldırı sonrası gözler Tahran'a çevrildi. Peş peşe 'intikam' açıklamaları gelirken İran dini lideri Hamaney İbranice paylaşımla gözdağı verdi. X, Hamaney'in İbranice hesabını askıya aldı.

ABONE OL
GİRİŞ 28.10.2024 09:40 GÜNCELLEME 28.10.2024 09:41 DÜNYA
Hamaney İbranice hesap açtı! İlk paylaşımı gündem oldu! X askıya aldı
Hamaney İbranice hesap açtı! İlk paylaşımı gündem oldu! X askıya aldı

Son dakika haberi: İran Dini Lideri Ayetullah Ali Hamaney adına sosyal medya platformu twitter'dan İbranice hesap açıldı. Açılır açılmaz da ilk paylaşım Besmele oldu.

Hamaney, İsrail'in İran'ın askeri üslerini hedef aldığı saldırıya ilişkin sosyal medya hesabından İbranice paylaşım yaptı.



Hamaney paylaşımında, “Siyonist rejim, İran'a ilişkin hesaplarında hata yaptı. İran milletinin ne tür bir güce, kabiliyete, inisiyatife ve iradeye sahip olduğunu ona göstereceğiz” dedi.

Hamaney'in paylaşımları dünya medyasında geniş yankı uyandırdı.

X HESABI ASKIYA ALDI

İran lideri Hamaney'in X sosyal medya platformunda İbranice dilindeki hesabına girmek isteyenler, "Hesap askıya alındı. X, X kurallarını ihlal eden hesapları askıya alır." uyarısıyla karşılaştı.

X veya Hamaney'in ofisinden henüz konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı.

Farsça, Türkçe, İngilizce, Urduca, İspanyolca dahil bir çok dilde hesabı olan Hamaney'in diğer dillerdeki hesapları açık görünüyor.

ABD merkezli sosyal medya platformu X, İran liderinin hesaplarını daha önce de birkaç kez geçici olarak askıya almıştı.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 86 TÜMÜ
  • Gültepeli Bjk 3 saat önce Şikayet Et
    Hamaneyin oyunu sonra çıkar kokusu hepsine öyle bir kazık atıcakki ortadoğu dengeleri değişicek suriye ve diğerleri düşünsün
    Cevapla
  • Bahattin 3 saat önce Şikayet Et
    İran ne yapsa beğenirsiniz geçti adamda Özür diliyor sürekli büyük zararlar ediyor Sürekli apuka altında ambargo uygulanıyor biraz akıllı ya
    Cevapla
  • Misafir 3 saat önce Şikayet Et
    tutmayın küçük enişteyi
    Cevapla
  • Alp Arslan 3 saat önce Şikayet Et
    SİZ İRAN X HESABINI İRANDA KAPATIN Gitsin bakalım...bir devlet başkanının hesabı kendi isteklerine uymadığı için kapamak demokrasi ifade özgürlüğü değilmi?
    Cevapla
  • Misafir 3 saat önce Şikayet Et
    Sözde Müslüman liderlerin yaptığı gibi ancak konuşuyorlar icraatttt yok beyim gürültüden ibaretsiniiizzzzz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR