İki ülke arasında fotoğraf krizi! Dev zirveye damga vurdu

Polonya Cumhurbaşkanı Andrzej Duda'nın, BM İklim Değişikliği Çerçeve Sözleşmesi 29. Taraflar Konferansı'nda (COP29), Belarus Cumhurbaşkanı Aleksandr Lukaşenko'yla aynı karede yer almamak için toplu fotoğrafa katılmadığı öğrenildi.

ABONE OL
GİRİŞ 12.11.2024 21:04 GÜNCELLEME 12.11.2024 21:04 DÜNYA
İki ülke arasında fotoğraf krizi! Dev zirveye damga vurdu
İki ülke arasında fotoğraf krizi! Dev zirveye damga vurdu

Polonya'nın PAP ajansının haberine göre, Polonya Cumhurbaşkanı Duda, Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de düzenlenen COP29'un açılışına katılmasına rağmen liderler fotoğrafında yer almadı.

LUKAŞENKO'YLA AYNI KAREDE YER ALMAMAK İÇİN TOPLU FOTOĞRAFA KATILMADI

Resmi olmayan kaynaklar, bu hareketin nedeni olarak da Duda'nın, Belaruslu mevkidaşı Lukaşenko ile aynı karede yer almak istememesini gösterdi.

Duda'nın söz konusu tavrının Polonya ve Belarus arasında hali hazırda var olan gerilimin daha da tırmanmasına neden olduğu belirtildi.

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldum. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarında kurduğum internet haber sitesiyle başladım. Kurduğum sitede 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdım. 2022 yılından bu yana Haber7 bünyesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere çok sayıda haber, grafik ve video hazırladım. Kariyerime Haber7'de gündem editörü olarak devam etmekteyim.
YORUMLAR 1
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    bravo very good
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR