Gazze'den kahreden haber: 2 bin Filistinli şehit oldu! Yeni yalan da ifşa edildi

Gazze'deki hükümet, İsrail ordusunun 6 Ekim'den bu yana Gazze Şeridi'nin kuzeyine düzenlediği saldırılarda 2 bin Filistinlinin şehit olduğunu bildirdi.

ABONE OL
GİRİŞ 13.11.2024 03:46 GÜNCELLEME 13.11.2024 10:32 DÜNYA
Gazze'den kahreden haber: 2 bin Filistinli şehit oldu! Yeni yalan da ifşa edildi
Gazze'den kahreden haber: 2 bin Filistinli şehit oldu! Yeni yalan da ifşa edildi

Gazze'deki hükümetin Medya Ofisi Müdürü İsmail es-Sevabite, Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki son duruma ilişkin bilgi verdi.

Gazze'deki hükümetin Medya Ofisi Müdürü İsmail es-Sevabite

'38 GÜNDE 2 BİN FİLİSTİNLİ ŞEHİT EDİLDİ'

İsrail ordusunun Gazze Şeridi'nin kuzeyinde 38 gündür "etnik temizlik" yaptığını ve en az 2000 Filistinliyi şehit ettiğini belirten Sevabite, uluslararası topluma, Gazze'nin kuzeyinde Filistinlilere karşı uygulanan "soykırım savaşını durdurmak için acil müdahale" çağrısını yineledi.

Sevabite, ABD, İngiltere ve bazı Avrupa ülkelerini Gazze’deki “açlık ve soykırım politikasına ortak olmakla" suçladı.

İSRAİL "GÜVENLİ BÖLGE" YALANIYLA TÜM DÜNYAYI KANDIRIYOR

Sevabite, "İsrail, Filistinliler için güvenli ilan ettiği insani bölgelerin genişletildiğine dair sahte haritalarla dünyayı ve uluslararası toplumu yanıltıyor. İsrail ordusu, yardım sağlama, sahra hastaneleri kurma ve insani bölgeleri genişletme iddiasında bulunarak yanlış bilgiler yayıyor." ifadelerini kullandı.

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldum. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarında kurduğum internet haber sitesiyle başladım. Kurduğum sitede 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdım. 2022 yılından bu yana Haber7 bünyesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere çok sayıda haber, grafik ve video hazırladım. Kariyerime Haber7'de gündem editörü olarak devam etmekteyim.
YORUMLAR 48 TÜMÜ
  • Gunergok 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah sizi yoketsin
    Cevapla
  • Türk 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah bu zalim siyonistleri yok etsin..
    Cevapla
  • Vatandaş ! 1 yıl önce Şikayet Et
    İçerideki yahudiler mutluluktan "Parti yapıyor" !
    Cevapla
  • kenan 1 yıl önce Şikayet Et
    Dünyanın her yerinde SOYKIRIMCI siyonistlerin hepsi FİLİSTİNLİLERİN AÇIK Hedefidir
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Yarabbi bu kardeşlerimizi ancak sen yardım edebilirsin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR