Putin, Suudi Veliaht Prensi ile görüştü!
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
ABONE OL
GİRİŞ 21.02.2025 10:00
GÜNCELLEME 21.02.2025 10:00
DÜNYA
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman ile telefonda görüştüğü bildirildi.
KREMLİN'DEN AÇIKLAMA
Kremlin'den yapılan açıklamaya göre, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Açıklamada Putin’in, 18 Şubat'ta Riyad'da ABD heyeti ile müzakerelere yönelik uygun koşullar yaratıldığı için minnettar olduğunu dile getirdiği belirtildi. Açıklamada ayrıca, “İki lider, ticaret, yatırım ve enerji gibi alanlar da dahil olmak üzere Rusya-Suudi Arabistan iş birliğini daha da geliştirme isteklerini teyit etti. İki taraf, küresel petrol piyasasında istikrarı sağlamak için OPEC+ içinde yakın bir şekilde iş birliği yapmaya devam ediyor” denildi.
KAYNAK : DHA
YORUMLAR 1
-
mevhibe inal 10 ay önce Şikayet EtTürkiye Cumhuriyeti Devleti Lübnan-Suriye-İran- Rusya ve Çin birleşme fırsatını kaçırmasa hem Kıbrıs hem Filistin hem de Doğu Akdeniz yabancılardan temizlenirdi.Beğen