Ürdün'den İsrail'e Suriye uyarısı: Felaket sonuçlar getirecek
Ürdün Dışişleri Bakanı Eymen es-Safedi, İsrail'in Suriye'ye yönelik saldırılarının bölgenin güvenliği ve istikrarı açısından "felaket getirecek sonuçlar" doğurabileceği uyarısında bulundu.
ABONE OL
Ürdün Dışişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre Safedi, Suriyeli mevkidaşı Esad Hasan Şeybani ile Kahire'de düzenlenen Arap Birliği Zirvesi hazırlık toplantısı kapsamında bir araya geldi.
Bakanlık açıklamasında, "Görüşmede iki ülke arasındaki ilişkiler ve Suriye'deki gelişmeler ele alınmıştır. Bakan Safedi, Suriye'nin güvenliği, istikrarı ve toprak bütünlüğüne olan desteğini bir kez daha vurgulamıştır.” ifadeleri yer aldı.
İsrail'in Suriye topraklarına yönelik saldırılarını kınayan Safedi, söz konusu saldırıların bölgenin güvenliği ve istikrarı açısından "felaket getirecek sonuçlar" doğurabileceğini belirterek ,"uluslararası hukukun uygulanması ve İsrail'in Suriye topraklarından tamamen çekilmesi" çağrısında bulundu.
İki bakan ayrıca, farklı alanlardaki işbirliğini geliştirme ve ikili ilişkileri güçlendirme konularında koordinasyonu sürdürme kararı aldı.
-
Çapulcu SavarZade 10 ay önce Şikayet EtŞimdi laf mı bu !Beğen
-
Mammut 10 ay önce Şikayet EtBu saatten sonra kimse İsrail'e merhamet etmez ve kazma kürek ile dalar artık.bu kadar zulüm yeter artık..Beğen Toplam 6 beğeni
-
bekçi 10 ay önce Şikayet Etöyle gevezelik ler sökmez adam gibi erkek gibi Birlik olun saldırın Yok edin o kadarBeğen Toplam 3 beğeni
-
Mehmet 10 ay önce Şikayet Etazgın eceli gelen it cami duvarına pislermişBeğen Toplam 4 beğeni