Son dakika: İsrail'de sirenler çalıyor! Balistik füzeler peş peşe fırlatıldı

Son dakika haberi... İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF), Yemen'den İsrail topraklarına çok sayıda balistik füze fırlatıldığını bildirerek acil durum sirenlerinin devreye alındığını bildirdi.

ABONE OL
GİRİŞ 13.06.2025 21:29 GÜNCELLEME 13.06.2025 21:29 DÜNYA
Son dakika: İsrail'de sirenler çalıyor! Balistik füzeler peş peşe fırlatıldı
Son dakika: İsrail'de sirenler çalıyor! Balistik füzeler peş peşe fırlatıldı

SON DAKİKA HABERİ: İsrail ordusu İran'ı bombalamaya devam ederken Yemen'den, İsrail'e balistik füzeli saldırı düzenlendi.

İSRAİL'DE SİRENLER ÇALIYOR

İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF), Yemen'den fırlatılan çok sayıda balistik füze nedeniyle çok sayıda bölgede acil durum ilan edildiğini ve uyarı sirenlerinin devreye girdiğini açıkladı.

İsrail ordu sözcülüğünden yapılan açıklamada, Yemen'den atılan balistik füze nedeniyle alarmların çaldığı ve füzenin önlenmeye çalışıldığı belirtildi.

İsrail ordusundan daha sonra yapılan açıklamada, füzenin işgal altındaki Batı Şeria'nın güneyinde yer alan el Halil kenti yakınlarına isabet ettiği kaydedildi.

Filistin Kızılayı'ndan yapılan açıklamada, el-Halil kenti yakınlarındaki Sair beldesine düşen şarapnel parçaları sonucu üç çocuğun yaralandığı aktarıldı.

KAYNAK : Haber7
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldum. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarında kurduğum internet haber sitesiyle başladım. Kurduğum sitede 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdım. 2022 yılından bu yana Haber7 bünyesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere çok sayıda haber, grafik ve video hazırladım. Kariyerime Haber7'de gündem editörü olarak devam etmekteyim.
YORUMLAR 54 TÜMÜ
  • Hans 8 ay önce Şikayet Et
    Hepsi gebermeli telavive bir kaç füze düşecek kimse gebermiyecek ABD yi cekecen Hemi şeytan o beynin zayıf aptal iblis..!
    Cevapla
  • Ismail 8 ay önce Şikayet Et
    Iran cok hassas operasyon yapiyor. Sadece asfalta el bombasi atiyorki ,asla kimse gebermesin
    Cevapla
  • Misafir 8 ay önce Şikayet Et
    yine mi birlikte Müslümanlara zarar veriyorsunuz?
    Cevapla
  • İnce Ayar 8 ay önce Şikayet Et
    İran yüzlerce füze atıyor. 7 tanesini düşüyor. Birisi boş daireye birisi parka diğeri kasabaya. İran sende en az İtrail kadar bu ümmete düşmansın. Zavallısın İran...
    Cevapla
  • Misafir 8 ay önce Şikayet Et
    Yılanın başını küçükken ezmezseniz, büyüyünce sizi zehirler. Yahudileri geldiği topraklara göndermedikçe, müslümanlara huzur haram olacaktır. Diğer türlü 2 milyarlık, parça-bölük Ümmet, bir avuç Yahudi'ye yem olmaktan da kurtulamayacaktır
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR