Dışişleri Bakanlığı'ndan son dakika Süleymaniye mesajı!
Son dakika haberi... Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Keçeli, "Süleymaniye'deki gelişmeleri, Irak'ın istikrarı ve huzuru ile vatandaşlarımızın can güvenliğini yakından takip ediyoruz" dedi.
GİRİŞ 22.08.2025 12:22
GÜNCELLEME 23.08.2025 06:19
DÜNYA
SON DAKİKA HABERİ: Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Keçeli, "Süleymaniye'deki gelişmeleri, Irak'ın istikrarı ve huzuru ile vatandaşlarımızın can güvenliğini yakından takip ediyoruz" dedi.
Sözcü Keçeli, "Erbil Başkonsolosluğumuz tarafından ilgili yerel makamlar nezdinde girişimler yapılmış, vatandaşlarımız için gerekli tedbirlerin alınması sağlanmıştır." açıklamasında bulundu.
Irak’ın Süleymaniye Şehrinde Yaşanan Gelişmeler Hakkında:
— Öncü Keçeli | Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü (@SpoxTR_MFA) August 22, 2025
Süleymaniye şehrinde yaşanan gelişmeleri, Irak’ın istikrarı ve huzuru ile vatandaşlarımızın can güvenliği bakımından yakından takip ediyoruz.
Erbil Başkonsolosluğumuz tarafından ilgili yerel makamlar nezdinde girişimler…
KAYNAK : Haber7
YORUMLAR 9
TÜMÜ
-
Diriliş.. 1 yıl önce Şikayet Etamarika israil gibi iki fitne devlet varken orta doguda akılsız kulanımı kolay araplar varken bu orta dogu asla düzelmez. fazla araplara ehemiyet vermeyeceksin..Beğen Toplam 11 beğeni
-
Kemalettin 1 yıl önce Şikayet EtSonuc ne?Beğen Toplam 2 beğeni
-
yusuf 1 yıl önce Şikayet Etbiraz araştırBeğen Toplam 1 beğeni