Rusya'ya kaçan Esad oyun bağımlısı oldu
Almanya'da yayın yapan Die Zeit gazetesi, Suriye'nin devrik lideri Beşar Esad'ın kaçtığı Rusya'da ekran bağımlısına dönüştüğünü yazdı. Rusya tarafından korunan lüks bir dairede yaşayan Esad, saatlerini internette oyun oynayarak geçiriyor.
Suriye'nin devrik lideri Beşar Esad, şimdilerde Suriye Cumhurbaşkanı olan Ahmed Şara'nın başını çektiği muhaliflerin başkent Şam'a yaklaştığı saatlerde ülkeden kaçmıştı. Esad'ı taşıyan uçak Şam'dan havalandıktan kısa süre sonra Humus semalarında radardan kaybolmuş, Esad'ın akıbeti ile ilgili muammayı Rusya'dan gelen haber sonlandırmıştı. Esad ve ailesi Moskova'ya kaçmış ve Rus yönetimine sığınmıştı.

Almanya'da yayın yapan Die Zeit gazetesi, Esad'ın kaçtığı Moskova'da ekran bağımlısına dönüştüğünü yazdı.
"Esad'ın Moskova sınırlarında, Rusya'nın güvenlik güçleri tarafından korunan, mermer banyolar ve korumalarla çevrili lüks bir dairede sessizce yaşadığı" iddia edildi.
"Sessiz Kasap: Beşar Esad" başlıklı haberde; sokağa çıkmaktan imtina ettiği belirtilen Esad'ın saatlerini internette oyun oynayarak ve kontrol altında kısa yürüyüşler yaparak geçirdiği ifade edildi.
-
Kutahyali 10 ay önce Şikayet EtUkrayna tarafından bir bomba düşsün kafasına inşallah Esedin.Beğen Toplam 9 beğeni
-
Misafir 10 ay önce Şikayet Etsiyonistlerin köpekleriBeğen Toplam 3 beğeni
-
HAİNLER KEFERELER 10 ay önce Şikayet Etİyi ki cehennem var, koca devletin bütün malını canını gasbetti, çık dışarı da boyunu görsün Rus mafyası, ecel ensesinde inşallah... moskof keferesi Ukrayna savaşının parasını aldı.. ila cehenneme ZÜMERA.Beğen Toplam 3 beğeni
-
kasapoglukasap 10 ay önce Şikayet Etbu kasabı rusyanın himaye ettiğini unutmuyoruz. hiçbir zamanda unutmayacağız.Beğen Toplam 6 beğeni
-
diplomalı kefere 10 ay önce Şikayet EtDiplomalı hırsız, vatan haini, soysuz, kafir, eşkıya suç çetelerinin köpeği olarak yaşayıp gidiyor imansız kefere.Beğen Toplam 3 beğeni