ABD ordusu bölgedeydi! Karayipler'de şiddetli deprem

Son dakika haberi... ABD ordusunun operasyonlar düzenlediği Karayipler'deki Guadeloupe Adası açıklarında 6.5 büyüklüğünde şiddetli deprem meydana geldi.

ABONE OL
GİRİŞ 27.10.2025 18:54 GÜNCELLEME 28.10.2025 09:16 DÜNYA
ABD ordusu bölgedeydi! Karayipler'de şiddetli deprem
ABD ordusu bölgedeydi! Karayipler'de şiddetli deprem

SON DAKİKA HABERİ: Fransa'nın Karayipler'deki denizaşırı toprağı Guadeloupe Adası açıklarında deprem meydana geldi.

KARAYİPLER'DE 6,5 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM

BD Jeolojik Araştırma Merkezi (USGS), Guadeloupe Adası’nın 165 kilometre doğusunda 10 kilometre derinlikte 6.5 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi.

USGS, ayrıca 6.5 büyüklüğündeki depremin ardından 6 ve 5.4 büyüklüğünde iki depremin daha yaşandığını kaydetti.

Depremdeki can ve mal kaybına ilişkin henüz açıklama yapılmadı.

KAYNAK : İHA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Haber7.com’da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 21 TÜMÜ
  • Amir 1 ay önce Şikayet Et
    Malezya tarafına daha yakınlar
    Cevapla
  • emekli 1 ay önce Şikayet Et
    Yeri 100-150 metre altında pomba patladıgında pombanın oluşturdugu basınc deprem oluşturulabilirmi abd bu tekniği kullanarak deprem oluştura bilir
    Cevapla
  • katil abd 1 ay önce Şikayet Et
    okyanuusn dibine gmülürle rinşallah. katil isrial. katil abd
    Cevapla
  • CABBAR 1 ay önce Şikayet Et
    Bak şimdi depremide abd, yapmıştır diyenleri izleyin :)
    Cevapla
  • Fatih 1 ay önce Şikayet Et
    Allah'ım zulmün olduğu bölgelere versin İnşallah... Bela istenmez ama zulümü de engel olamıyorsak...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR