ABD'de yeni keşif: Yüksek kalite altın rezervi bulundu!
ABD'nin Güney Carolina eyaletindeki Haile Altın Madeni'nde yüksek saflıkta altın bulunduğu bildirildi. Sondajı tamamlanarak çıkarılan altına ilişkin temel bulgunun, cevherin önemli kalınlıkta zenginliğini koruduğu aktarıldı.
ABONE OL
Güney Carolina'da yer alan Haile Altın Madeni'nde yapılan sondaj çalışması sonucunda 95 fitlik bir aralıkta ortalama ton başına yaklaşık 0,53 ons altın çıkarıldı.
ABD'li yayın organı Earth'un haberine göre; ton başına ortalama 1.29 ons altın içeren yaklaşık 9.45 metre uzunluğunda yüksek kaliteli bir kaya kesiti keşfedildi.
Bu da, madende daha fazla zengin altın rezervi bulunabileceğine işaret ediyor. Şirket, maden ömrünü makul maliyetle uzatmak için mevcut işletmelerin yakınındaki bölgeleri test ediyor.

ARAŞTIRMALAR YOĞUNLAŞTI
Kershaw yakınlarındaki birkaç bölgede yoğunlaşan sondaj çalışmaları, yüksek kaliteli altın rezervlerini doğruluyor.
Pisces’te yapılan sondajlardan biri yaklaşık 44.2 metre uzunluğunda kaya kesitinde ton başına 0,32 ons altın içerirken, bir başka sondajda 42.7 metre uzunluğunda kesitte ton başına 0,18 ons altın bulundu.
Horseshoe bölgesinde ise ton başına 1.46 ons altın içeren yaklaşık 12.8 metre uzunluğunda bir kesit tespit edildi.
OceanaGold Başkanı ve CEO'su Gerard Bond, "Bu heyecan verici sonuçlar, tesis genelindeki çeşitli yataklarda yüksek dereceli mineralizasyonun sürekliliğini göstermeye devam ediyor" dedi.
-
Ayazagalı 2 hafta önce Şikayet EtYokmu abd nın yer altı kaynakları için demokrasi insan hakları savunuculugu için işgal edecek bir erkek......Beğen
-
okur 3 hafta önce Şikayet Etne güzel saf işlenmiş az ezik altın bulmuşlar. hep bu amerikalılara mı denk geliyorBeğen Toplam 1 beğeni
-
Misafir 3 hafta önce Şikayet Etkızılderili lerin mallarına coktulerBeğen Toplam 3 beğeni
-
reşo 3 hafta önce Şikayet EtNezaman yaptın bu keşifleri kekoBeğen
-
Müslüm 3 hafta önce Şikayet EtTürkiye’de bulsan olay çıkarBeğen Toplam 1 beğeni