Pakistan'da terör operasyonu: 22 militan ölü ele geçirildi

Pakistan ordusu, Hayber Pahtunhva eyaletinde silahlı gruplara yönelik operasyonda 22 militanın öldürüldüğünü kaydedildi.

ABONE OL
GİRİŞ 01.12.2025 10:15 GÜNCELLEME 01.12.2025 10:15 DÜNYA
Pakistan'da terör operasyonu: 22 militan ölü ele geçirildi
Pakistan'da terör operasyonu: 22 militan ölü ele geçirildi

Pakistan Ordusu Halkla İlişkiler Birimi'nden (ISPR) yapılan açıklamada, güvenlik güçlerinin, 26 Kasım'da istihbarat üzerine eyaletin Dera İsmail Han bölgesinde operasyon düzenlediği belirtildi. Açıklamada, operasyon kapsamında Hindistan destekli 22 militanın etkisiz hale getirildiği aktarıldı. Pakistan ordusu, 25 Kasım'dan bu yana 44 militanın öldürüldüğünü duyurmuştu.

KAYNAK : AA
Erkan Talu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğdu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine eğitimler aldı. Haberciliğe "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı; daha sonra Haber 7'ye geçti. Kariyerine, Haber7'de "editör" olarak devam ediyor.
YORUMLAR 1
  • HİKMET 1 hafta önce Şikayet Et
    Bu pakistan askerleri de sürü halinde yürüyor. tam hedef yani. ayrılsalar kol yürüyüşü yapsalar askerliği ben mi öğreteceğim yahu.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR