Hapisten çıkan Fatih Altaylı'dan ilk açıklama
"Cumhurbaşkanına hakaret" suçlamasıyla 4 yıl 2 ay hapis cezası alan ve geçen gün tahliye edilen Fatih Altaylı, kamuoyuna yansıyan ilk mesajında, bu süreçte kendisine destek çıkanlara teşekkür etti.
ABONE OL
YouTube yayınındaki sözleri nedeniyle "Cumhurbaşkanını tehdit" suçlamasıyla 22 Haziran'dan bu yana tutuklu bulunan gazeteci Fatih Altaylı, 4 yıl 2 ay hapis cezasına mahkum edilmişti. Ayrıca, "adli kontrol hükümlerinin yeterli olmayacağı" gerekçesiyle tutukluluk halinin devamına karar verilmişti.
Altaylı'nın avukatları tutukuluk devam kararının ardından dosyayı Bölge Adliye Mahkemesi'ne taşımıştı. Tutukluluk değerlendirmesinde bulunan İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi 2. Ceza Dairesi, Altaylı hakkında tahliye kararı verdi.
Dün tahliye edilen Altaylı, ilk mesajını paylaştı. Altaylı dostlarına gönderdiği mesajda şu ifadeleri kullandı:
"Sevgili dostlarım. Tek tek yanıt veremeyeceğim kadar çok sevgi dolu geçmiş olsun mesajlarınızı aldım. Hepinize nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum. Sağ olun var olun. İyi ki varsınız. İyi ki çepeçevre sizlerle kuşatılmışım. Hepinize en içten sevgilerimle minnetlerimi iletmek istiyorum."
-
ılgaz 1 saat önce Şikayet EtBiz seni sevmiyoruz ama sana hakaret etmiyoruz umarım biraz büyürsünBeğen
-
Misafir 1 saat önce Şikayet EtHakim Bey,Bu Adamı Bırakmayacaktın.Yanlış Karar Verdin.Yazıklar Olsun.Beğen
-
Kara murat 1 saat önce Şikayet EtAkillanir inşaallah ülke nin Cumhurbaşkanı miza tehdit gibi konuşmayı bırakır .derler ya kir dizini oturBeğen
-
Misafir 1 saat önce Şikayet Etseni sevdiğimi söyleyemem ama hadi geçmiş olsun.Beğen
-
Misafir 1 saat önce Şikayet Etorda kalsaydı daha iyiydi.hurriyeti sadece kendileri için kabul edenlerden.akillanmazlar.Beğen