Modi'ye İsrail'de büyük şok! Katil meclisinde hareketlilik! Kanlı ittifak devrede
Hindistan Başbakanı Narendra Modi'nin İsrail Meclisi'ndeki konuşması, muhalefet milletvekilleri tarafından protesto edildi.
ABONE OL
İsrail basınına yansıyan görüntülerde, Modi'nin konuşması için kürsüye davet edilmesinin ardından muhalefet saflarının boşaldığı görüldü.
MODİ KONUŞMA YAPACAĞI SIRADA SALONU TERK ETTİLER
İsrail muhalefeti, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu liderliğindeki koalisyonun Yüksek Mahkeme Başkanı Yitzhak Amit'i davet etmemesi nedeniyle özel oturumu protesto etti.

Muhalefet milletvekillerinin bir kısmı, Hindistan Başbakanı'nın konuşması için davet edilmesinin ardından salonu terk etti.
Muhalefetteki "Gelecek Var" ve Mavi-Beyaz Partisi ise milletvekillerinin Modi'nin genel kuruldaki konuşmasına katılacağını, ancak Meclis Başkanı Amir Ohana ve Başbakan Netanyahu konuşurken salonu terk edeceklerini açıkladı.
NETANYAHU KARŞILAMIŞTI
İsrail'e en son 2017'de gelen Modi, iki gün sürecek resmi ziyareti için bugün başkent Tel Aviv'deki Ben-Gurion Havalimanı'na inmişti.
İsrail Meclisine hitap eden Modi'nin ayrıca bir inovasyon zirvesine de katılması bekleniyor.

Netanyahu'nun dile getirdiği Akdeniz ve Orta Doğu'da düşman gördükleri taraflara karşı yeni bir "ittifak ekseni" kurulması planlarının da ziyaret kapsamında ele alınması öngörülüyor.
Netanyahu, 22 Şubat'ta kabine toplantısı öncesi yaptığı açıklamada, kurmayı hedefledikleri yeni ittifakın Hindistan, bazı Arap ve Afrika ülkelerinin yanı sıra Yunanistan, Güney Kıbrıs Rum Yönetimi ve bazı Asya ülkelerini kapsayacağını söylemişti.
Modi de ziyareti öncesi yeni bir ittifak ekseni peşinde olduklarını duyuran Netanyahu'ya destek vermişti.
-
Ahmet Aksoy 48 dakika önce Şikayet EtHah! tam böyle sarmaş dolaş Cehennemimin en dibineBeğen Toplam 7 beğeni
-
Sivrihisarlı 1 saat önce Şikayet Etİki tane cehennem odunuBeğen Toplam 10 beğeni
-
İNŞİRAH 1 saat önce Şikayet EtSiyonizimin, kanalizasyon şubesi, nasılda aslını bulup, kuduz domuzlar gibi salyalaşıyorlar. Mübarek Ramazan hürmetine, YÜCE RABBİM, İslam ve Müslüman düşmanı, bu iblis ordusu ve yandaşlarını, kahr eylesin kahr eylesin kahr eylesin İNŞAALLAH. Amin.Beğen Toplam 7 beğeni
-
Xman 1 saat önce Şikayet EtHindistan çok kırılgan bir ulke bunu biliyorsun umarimBeğen Toplam 4 beğeni
-
faruk 1 saat önce Şikayet Et2 buyuk kafirler bi aradaBeğen Toplam 4 beğeni