"Barış yakın" demişti, ABD'nin saldırısı sonrası "şaşkına döndü"
İran ile ABD arasındaki görüşmelerde barışın yakın olduğunu söyleyen Umman Dışişleri Bakanı Busaidi, bu sabah başlatılan saldırıların ardından "şaşkına döndüğünü" söyledi.
ABONE OL
Son dakika haberi: Dün akşam yaptığı açıklamada İran ile ABD arasındaki müzakerelerde anlaşmanın çok yakın olduğunu söyleyen Umman Dışişleri Bakanı Bedr bin Hamed el-Busaidi, bu sabah başlatılan operasyonların ardından açıklama yaptı. "Şaşkına döndüm" diyen Busaidi, "Müzakereler bir kez daha baltalandı. Bu durum ne Birleşik Devletler'in çıkarlarına ne de küresel barışa hizmet ediyor" değerlendirmesinde bulundu.

"BARIŞIN ERİŞİLEBİLİR OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM"
ABD ve İran arasında "barış anlaşmasının erişilebilir olduğuna eminim" diyen Busaidi, "Diplomasiye herhangi bir alternatifin bu sorunu çözeceğini düşünmüyorum" şeklinde konuşmuştu.
Busaidi, anlaşmaya doğru oldukça önemli bir ilerleme kaydettiklerini belirterek, "Eğer nihai hedef İran'ın sonsuza dek nükleer bombaya sahip olamamasını sağlamaksa, bence bu müzakereler sayesinde bu sorunu çözdük" demişti.
İran'ın hangi konularda anlaştığı sorusunu yanıtlayan Busaidi, "Bence en önemli başarı, İran'ın asla bomba yapabilecek nükleer maddeye sahip olmayacağına dair anlaşmadır" değerlendirmesinde bulunmuştu.
-
Misafir 26 dakika önce Şikayet Etabd şimdiyekadar hazırlıklarını bitirmek için oyalama yoluna gitti. anlamayacak ne var.Beğen Toplam 4 beğeni
-
Y.A 27 dakika önce Şikayet Etniye şaşkına dönmüş,zaten öyleydi.Beğen
-
İso 33 dakika önce Şikayet EtOrda. MASADA. kim. var. ONA. BAKACAN.Beğen Toplam 5 beğeni
-
Eğrisi doğrusu 35 dakika önce Şikayet EtAmerika israil Avrupa bunların tarihlerinde kalleşlik soykırım herşey var normaldirBeğen Toplam 19 beğeni
-
Türk 35 dakika önce Şikayet EtBüyük resimi görmek bu kadar mı zorBeğen Toplam 7 beğeni