Savaş uçağı radardan kayboldu! Ülke alarma geçti
Hindistan, akşam saatlerinde ülkenin kuzeydoğusundaki Assam eyaletinde radardan kaybolduğunu bildirdiği Hava Kuvvetlerine ait savaş uçağının düştüğünü duyurdu.
ABONE OL
Hindistan Hava Kuvvetlerinin, ABD merkezli X şirketinin sosyal medya platformundaki hesabından yapılan açıklamada, "Su-30MKI" tipi savaş uçağının eyaletin Jorhat kentinden havalandığı aktarıldı.

SAVAŞ UÇAĞI RADARDAN KAYBOLDU
Uçakla son temasın yerel saatle 19.42'de kurulduğu belirtilen açıklamada, planlanan varış saatini geçen uçağın radardan çıktığı kaydedildi.
Hindistan'ın kuzeydoğusundaki Assam eyaletinde kalkıştan bir süre sonra kaybolan Hava Kuvvetlerine ait savaş uçağının düştüğü bildirildi.
Açıklamada, uçağın Jorhat kentinin yaklaşık 60 kilometre uzağında düştüğü bilgisi paylaşıldı.
Uçağı bulmak için arama kurtarma çalışmalarının başlatıldığı kaydedildi.
ABD, İRAN SAVAŞ GEMİSİ BATIRMIŞTI
Hint Okyanusu'nda tansiyonun yükseldiği bir dönemde bir ABD denizaltısı tarafından fırlatılan torpido ile batırılan İran savaş gemisinden 87 ceset çıkarıldığını ve 32 kişinin kurtarıldığını duyurmuştu.
-
Su koyverdi 1 ay önce Şikayet EtPilot bir inek görmüştür kırlarda otlarken.Beğen Toplam 2 beğeni
-
okan 1 ay önce Şikayet EtModi akıllı ol seni modifiye ederiz mırroBeğen Toplam 15 beğeni
-
Urfali 1 ay önce Şikayet EtRusya acilen su 30,larin bilsayar kod,larini yenilemesi lazim bu ara bu uçaklarin düștügünü çok duyuyoruz. ? Akilli olun akilliBeğen Toplam 4 beğeni
-
Kodcu 1 ay önce Şikayet EtTamam abi hemn yeni kod yazmaya basliyiruzBeğen Toplam 8 beğeni
-
Mgl 1 ay önce Şikayet EtKendi tepenize düşsünBeğen Toplam 22 beğeni
-
diyarbakırlı 1 ay önce Şikayet EtPakistandaki korel sağolsunBeğen Toplam 14 beğeni