Savunma Bakanı açıkladı: ABD'den yeni katliam sinyali "Bu daha başlangıç"
CBS televizyonunda yayımlanan "60 Minutes" programında konuşan ABD Savunma Bakanı Pete Hegseth, ABD ve İsrail'in İran'a saldırılarıyla ilgili soruları cevapladı. ABD'li Bakan çarpıcı açıklamalarda bulundu.
ABONE OL
- ABD Savunma Bakanı Hegseth, CBS televizyonunda yayımlanan "60 Minutes" programında ABD ve İsrail'in İran'a saldırılarıyla ilgili soruları yanıtladı.
- Hegseth, İran'a yönelik saldırıların can kaybı olmadan gerçekleşmeyeceğini ve daha fazla can kaybı olacağını belirtti.
- Hegseth, ABD'nin İran donanmasına karşı daha fazla saldırı gerçekleştireceğini ve savaşın henüz başlangıç aşamasında olduğunu ifade etti.
ABD Savunma Bakanı Pete Hegseth, ülkesi ile İsrail'in İran'a yönelik saldırılarına ilişkin, "Bu tür şeyler can kaybı olmadan olmaz. Daha fazla can kaybı olacak." dedi.
Hegseth, CBS televizyonunda yayımlanan "60 Minutes" programında ABD ve İsrail'in İran'a saldırılarıyla ilgili soruları yanıtladı.
ABD SAVUNMA BAKANI HEGSETH, İRAN'A SALDIRILARININ ARDINDAN DAHA FAZLA CAN KAYBININ OLACAĞINI SÖYLEDİ
ABD Başkanı Donald Trump'ın bu saldırıların ardından can kayıplarının olacağını söylemekte haklı olduğunu savunan Hegseth, "Bu tür şeyler can kaybı olmadan olmaz. Daha fazla can kaybı olacak." diye konuştu.
Hegseth, özellikle kendi neslinin "ABD'lilerin ülkeye tabutta dönmesinin nasıl bir şey olduğunu bildiğini" dile getirerek, bunun kendilerini zayıflatmadığını, savaşı bitirmek için kararlılıklarını artırdığını savundu.
Öte yandan, Hegseth, İran donanmasından daha fazla gemiyi batıracaklarını ve saldırılarda konvansiyonel mühimmat ve güdümsüz bombaların kullanılacağı aşamanın henüz başlamadığını ifade etti.
İran'ın bir noktada savaşta etkisiz kalacağını ve teslim olmaktan başka seçeneğinin kalmayacağını savunan Hegseth, "Savaşmaya henüz başladık, henüz yükselişe geçtik. Dolayısıyla İranlılar, bunun sonucunda kimin galip geleceğini hesaba katmamışlarsa zamanla Başkan Trump'ın bu savaşta ne kadar kararlı olduğunu anlamaya başlayacaklar." görüşünü paylaştı.

"(KÜRT GRUPLARI) BİZİM MİSYONUMUZUN KAPSAMINDA DEĞİL"
Hegseth, İran'da Kürtlerin yardımını isteyip istemedikleri sorusu üzerine, "Bu, onlara kalmış ancak şu anda bu, bizim misyonumuzun kapsamında değil." yanıtını verdi.
İran'daki durumdan yararlanmaya çalışan tüm diğer gruplara "başarılar dilediğini" belirten Hegseth, onlarla koordinasyon kurulup kurulmayacağına ilişkin soruyu ise cevaplamadı.
Rusya'nın İran'a istihbarat sağladığına yönelik iddialarla ilgili soruları yanıtlayan Hegseth, "her şeyi takip ettiklerini" dile getirdi.
Hegseth, denkleme Rusya'nın dahil olmasının ABD'yi tehlikeye sokmadığını savunarak, "Komutanlarımız, her şeyi hesaba katıyor, şu anda endişelenmesi gerekenler, sadece hayatta kalacaklarını düşünen İranlılar." ifadesini kullandı.
-
misafir 1 ay önce Şikayet Etsiyonistlerin tasmali kolesiBeğen Toplam 4 beğeni
-
Ömer 1 ay önce Şikayet Ethesapların üstünde de bir hesap var inanmıyor sunuz ama unutmayındaBeğen
-
Mehmet 1 ay önce Şikayet EtÇarlık Rusyasındada Gragori Rasputin, vardı. Ha geçmişteki çarlık ha bugünkü amerikaBeğen
-
Siyonist-Haçlı 1 ay önce Şikayet EtPete Hegseth görsellerine bak. Karar ver. Adam Neonazi.Beğen
-
Nedim 1 ay önce Şikayet Etİran israilli biraz daha vurdun halk sokağa dökülür.Ve Avrupa benzin fiyatlarından.Beğen Toplam 3 beğeni