Pakistan'dan son dakika İran kararı! Resmen izin verdiler
Pakistan hükümeti, ABD ve İsrail'in İran'a yönelik saldırıları devam ederken, gelecek 3 ay boyunca İran'a gıda ihracatına izin verdi.
ABONE OL
SON DAKİKA HABERİ: İran, ABD-İsrail savaşı 29'ncu gününde hız kesmeden devam ederken Pakistan'dan İran ile ilgili önemli bir karara imza attı.
İRAN'A GIDA İHRACATI İZNİ VERDİLER
Pakistan Ticaret Bakanı Cem Kemal Han yaptığı yazılı açıklamada, İslamabad yönetiminin İran'a 3 ay için gıda ihracatı izni verdiğini bildirdi.

BANKA GARANTİLERİ VE FİNANSAL ŞARTLAR DA KALDIRILACAK
Ayrıca Azerbaycan ve diğer Orta Asya ülkelerine de, İran üzerinden ticaret izni verildiğini kaydeden Han, daha önce yürürlükte olan banka garantisi, kredi mektubu ve finansal araçlar şartlarının da bu süre içinde kaldırılacağını vurguladı.
Han, bu adımların bölgesel ticaret hacminin genişletilmesini ve işletme giderlerinin azaltılmasını amaçladığını belirtti.
Bu adımla İslamabad yönetimi, ihracatçıların söz konusu ülkelere pirinç, deniz ürünleri, et, meyve ve sebze tedarik etmesinin önünü açtı.
-
Dede 6 dakika önce Şikayet EtBu işin sünnisi şiisi yok. Küffara karşı ortak hareket etme zamanı.Beğen
-
Hüseyin Hıra 9 dakika önce Şikayet EtCanımsın PakistanBeğen Toplam 1 beğeni
-
Vatansever 55 10 dakika önce Şikayet EtAllah razı olsun Pakistan. Siyonist ve Haçlı ittifakına karşı tüm İslam ülkeleri birlikte hareket etmelidir.Beğen Toplam 1 beğeni
-
Eğrisi doğrusu 12 dakika önce Şikayet EtTürkiye bir komşusu Pakistan gibi kardeş bir müslüman devleti olduğu için çok şanslı iranBeğen Toplam 2 beğeni
-
Mevta 14 dakika önce Şikayet EtNe gibi destek verdi biz bilmiyoruz sen biliyorsan açıklaBeğen