Kuveyt'ten son dakika çağrı: Trump "İran medeniyeti yok olacak" demişti!

ABD Başkanı Trump'ın, "Bu gece İran medeniyeti yok olacak" tehdidi sonrası Orta Doğu'da tansiyon en üst seviyede. İran tehditlere rağmen İsrail'e büyük bir saldırı hazırlığında. Kuveyt'ten Kuveytlilere "evlerinden çıkmama" çağrısı geldi.

ABONE OL
GİRİŞ 07.04.2026 18:24 GÜNCELLEME 07.04.2026 21:44 DÜNYA
Kuveyt'ten son dakika çağrı: Trump "İran medeniyeti yok olacak" demişti!
Kuveyt'ten son dakika çağrı: Trump "İran medeniyeti yok olacak" demişti!

Son dakika haberi: ABD Başkanı Trump'ın, "Bu gece bütün bir medeniyet yok olacak ve bir daha asla geri gelmeyecek" tehdidi sonrası Orta Doğu'da tansiyon en üst seviyede. İran tehditlere rağmen İsrail'e büyük bir saldırı hazırlığında. Tel Aviv'de sirenler çalıyor...

İsrail ordusunun alarm seviyesi en üst düzeye çıkarıldı. Saat 03:00’e kilitlenen bölgede nefesler tutuldu; gökyüzü zaman zaman patlamalarla aydınlanırken halkın sığınaklara yöneldiği gözlendi.

KUVEYT'TEN SON DAKİKA AÇIKLAMA!

Kuveyt yönetimi, ABD Başkanı Trump’ın İran’a saldırıları şiddetlendirmekle tehdit ettiği saatlerde Kuveytlilerin evlerinden çıkmaması çağrısında bulundu.

ABD'DEN NÜKLEER AÇIKLAMASI

Konuya ilişkin Beyaz Saray'dan son dakika açıklaması geldi. Beyaz Saray, ABD Başkanı Trump ve Başkan Yardımcısı Vance’in açıklamalarının ardından gündeme gelen “İran'da nükleer silah kullanılacağı" yönündeki iddiaları reddetti.

İSRAİLLİ IRKÇI BAKANDAN ALÇAK ÖNERİ!

Öte yandan İsrail'in Kanal 14 televizyonu sunucusu gazeteci Shimon Riklin, aşırı sağcı Ulusal Güvenlik Bakanı Itamar Ben-Gvir'in dün katıldığı programda, İran'a karşı nükleer silah kullanılması önerisinde bulunarak, "Neden biz (İran'da) nötron bombası kullanmıyoruz. Binalara zarar vermeyen, sınırlı bir şekilde tüm insanları öldüren bir tür atom bombası" demişti.

Enes Kılıç Haber7.com - Haber Editörü
Haber 7 - Enes Kılıç

Editör Hakkında

YORUMLAR 94 TÜMÜ
  • Hz Mevlana 5 dakika önce Şikayet Et
    Gorelim Mevlam neyler Neylerse Güzel Eyler
    Cevapla
  • gökhan can 18 dakika önce Şikayet Et
    Cesaret edemezler it havlaması
    Cevapla
  • Misafir 42 dakika önce Şikayet Et
    Kuveyt İran'dan sonra sıra sizede gelir açın üstleri şeytana Rabbim iranin ve Allah'a insanların yardımcısı olsun
    Cevapla
  • Eskimalatyalı 43 dakika önce Şikayet Et
    İran'a karşı atom bombası kullanılması imkansız Çünkü İran'ın elinde de İsrail'i haritadan silecek bomba vardır. Ayrıca saldırı saati ateşkes saatine dönüşecektir. Rus ve Çin teknolojisine yenilen Amerikan teknolojisi beceriksizliğini şova dönüştürerek örtbas etmek istiyor.
    Cevapla
  • tosun 44 dakika önce Şikayet Et
    dünya hitleri şimdi çok daha iyi anliyordur
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR