İran'dan tüm dünyayı ilgilendiren karar: ABD'ye flaş bir teklif sunacaklar!
ABD basınında yer alan haberlerde, İran’ın Hürmüz Boğazı'nı yeniden açmak ve savaşı sona erdirmek için ABD'ye revize edilmiş yeni bir teklif sunacağı öne sürüldü.
ABD Başkanı Donald Trump'ın, İran'ın Hürmüz Boğazı'nı yeniden açmak ve savaşı sona erdirmek için ABD'ye ilettiği teklifi Tahran’ın nükleer programına değinmediği gerekçesiyle beğenmediği iddialarının ardından İran’ın ABD’ye revize edilmiş yeni bir teklif sunacağı öne sürüldü.
Son dakika... Trump: "İran çöküş aşamasındayız" dedi
SAVAŞ SONA EREBİLİR
ABD basınının Pakistan'daki arabuluculuk sürecine yakın olan adı açıklanmayan kaynaklara dayandırdığı haberlerde, arabulucuların önümüzdeki birkaç gün içinde İran'dan savaşı sona erdirecek revize edilmiş yeni bir teklif almayı beklediği iddia edildi.
Haberlerde, İran Dışişleri Bakanı Abbas Arakçi’nin Rusya ziyaretinin ardından bugün İran’a dönmesinin beklendiği ve teklifi İranlı liderlerle istişare edeceği ifade edildi. İran’ın Dini Lideri Mücteba Hamaney’in bulunduğu yerin gizli tutulması nedeniyle iletişim kurmanın güçlüğünün sürecin yavaş ilerlemesine neden olduğuna dikkat çekilen haberlerde, sürecin devam ettiği ve belirsizliğini koruduğu aktarılarak, bundan sonraki adımların büyük ölçüde İran'ın ABD için daha kabul edilebilir bir teklifle geri dönüp dönmeyeceğine bağlı olduğu ifade edildi.
Mossad'ın rafa kaldırılan planı! İran rejimini devirmek için Netanyahu harekete geçti
"İRAN AZ ÖNCE BİZE ÇÖKÜŞ AŞAMASINDA OLDUKLARINI BİLDİRDİ"
Trump, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, İran'ın çöküş aşamasında olduğunu iddia ederek, "İran az önce bize çöküş aşamasında olduklarını bildirdi. Liderlik durumlarını çözmeye çalışırken (ki bence bunu başarabilecekler), Hürmüz Boğazı'nı en kısa sürede açmamızı istiyorlar" ifadelerini kullanmıştı.
-
hakan 1 ay önce Şikayet EtTrump söylüyorsa yalandır.Beğen Toplam 20 beğeni
-
Mehmet efendi 1 ay önce Şikayet Etİran ABD ye çöküş aşamasında olduğunu bildirmiş!.. sizce bildirir mi öyle birşey olsa bile!..Beğen Toplam 9 beğeni
-
Hilmi 1 ay önce Şikayet EtNiye bu kadar amerika haberleri izliyoruzBeğen Toplam 10 beğeni
-
Sun 1 ay önce Şikayet Etİran hürmüz’ü açmasın. Ne mutlu bize. Ekonomi iyiçe çöker inshallah . Artık bunların batma zamanı. Bize bir şey olmaz bizim Allah’ımız var AlhamdullilahBeğen Toplam 3 beğeni
-
Xman 1 ay önce Şikayet EtUlan bu İsrailde şeytanı Akil var savasi Abd uzerine yıktı Kendi gizlice lubnani gasp etti millet Irani konuşuyor ama seytan israil butun su kanallarını aliyor lubnani N %30 AldiBeğen Toplam 18 beğeni