ABD'de silahlı saldırgan dehşet saçtı: 6 kişi öldü

ABD'nin Iowa eyaletinde silahlı saldırılarda 6 kişi yaşamını yitirdi. Saldırının aile içi anlaşmazlık sonucu yaşandığı değerlendiriliyor.

Bizi Takip Edin
GİRİŞ 02.06.2026 09:50 GÜNCELLEME 02.06.2026 09:50 DÜNYA
ABD'de silahlı saldırgan dehşet saçtı: 6 kişi öldü
ABD'de silahlı saldırgan dehşet saçtı: 6 kişi öldü

Iowa eyalet polisi, Muscatine kentinde iki ev ve bir iş yerinde düzenlenen silahlı saldırıya ilişkin açıklamada bulundu.

Polis, adı Ryan Willis McFarland olarak açıklanan şüphelinin, kentteki bir evde önce 4 kişiyi öldürdüğünü, ardından Mississippi Nehri kıyısındaki bir patikaya gittiğini ifade etti.

ABC News'in haberine göre, olayı araştıran polis, başka kurbanların da bulunduğunu tespit ederek biri farklı evde, diğeri yakındaki iş yerinde olmak üzere 2 kişinin daha cesedine ulaşıldığını belirtti.

Muscatine Polis Departmanından da saldırılara ilişkin yapılan açıklamada, "Ön bulgular, silahlı saldırıların aile içi anlaşmazlıktan kaynaklandığını gösteriyor. Tüm kurbanların, ölen şüphelinin aile üyeleri olduğuna inanılıyor." ifadeleri kullanıldı.

Cinayetlerle ilgili soruşturmanın devam ettiği aktarılan açıklamada, şüphelinin nehrin kenarında intihar ettiği belirtildi.

Erkan Talu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğdu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine eğitimler aldı. Haberciliğe "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı; daha sonra Haber 7'ye geçti. Kariyerine, Haber7'de "editör" olarak devam ediyor.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR