ABD Başkanı Trump'tan İran açıklaması: Şimdi Netanyahu'yu arıyorum!
ABD Başkanı Donald Trump, İran ve İsrail arasındaki gerilimin yükselmesinin ardından hem İran hem İsrail tarafına uyarılarda bulunduğunu açıkladı. Trump, "Şimdi Netanyahu’yu arıyorum ve İran’a saldırmamasını söylüyorum." dedi.
İran İsrail'e yönelik balistik füzelerle yeni bir saldırı başlattığını duyurdu. Tel Aviv'de sirenlerin çaldığı ve okulların tatil edildiği saldırılar sonrası İsrail'in karşılık vereceği öğrenildi.

ABD BAŞKANI TRUMP'TAN AÇIKLAMA!
İran'ın saldırıları sonrası açıklama yapan ABD Başkanı Donald Trump, "Masaya geri dönün ve anlaşma yapın" ifadelerini kullandı. Netanyahu ile görüşeceğini de aktaran Trump, "Şimdi Netanyahu’yu arıyorum ve İran’a saldırmamasını söylüyorum." dedi.

"ANLAŞMA PAZARTESİ OLUR DERDİM AMA ŞİMDİ BUNLAR YAŞANIYOR..."
Trump ayrıca, "İran’a önerim şu… Füzelerinizi attınız, bu kadarı yeter. Masaya dönün ve anlaşmayı yapın. Anlaşma pazartesi, salı ya da çarşamba imzalanır derdim ama şimdi bunlar yaşanıyor. Ordumuz tetikte. İsrail’in Beyrut’a saldırısından haberim yoktu. Bu saldırıdan memnun değilim." ifadelerini kullandı.
"NETANYAHU'DAN KARŞILIK VERMEMESİNİ İSTEYECEK"
Öte yandan Axios'a da bir son dakika açıklaması yapan Trump, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'dan, İran'ın attığı füzelere karşılık vermemesini isteyeceğini belirtti.
İSRAİL ORDUSU BEYRUT'U VURMUŞTU
İsrail basını dakikalar önce, Lübnan'ın başkenti Beyrut'a yönelik saldırıya yanıt olarak İran'ın İsrail'e doğru yaklaşık 10 balistik füze fırlattığını bildirmişti. İsrail ordusu, ateşkese rağmen bugün Lübnan'ın başkenti Beyrut'un Dahiye bölgesine hava saldırısı düzenlemiş, İranlı yetkililer İsrail'in bu saldırısına tepki göstererek karşılık vereceğini duyurmuştu.
İran'dan üç dalga halinde ateşlenen füzeler nedeniyle İsrail'in kuzeyinde birçok kentte sirenler çalmıştı.
-
misafir 17 dakika önce Şikayet Etİran ne attı hiçbir şey 50 tane hiporsonik at otur seyret dedim hikâyeden füzeler salladılar İsrail ve ABD bitik ikiside bu savaşı kaybettiBeğen
-
Emre 37 dakika önce Şikayet EtHalkın gazı alındı ablaşma kesinleşti hadi hayırlısıBeğen Toplam 1 beğeni
-
Misafir 37 dakika önce Şikayet EtHaydutların kuralı yokturBeğen Toplam 3 beğeni
-
Misafir 43 dakika önce Şikayet Etİsrail'in olduğu yerde anlaşma barış olmaz...Beğen Toplam 5 beğeni
-
Adalı 48 dakika önce Şikayet EtSeni sallayan kimBeğen Toplam 3 beğeni
