Rusya'dan savaş ilanı gibi açıklama! Tüm NATO ülkelerini hedef aldılar!
Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, NATO ve Avrupa Birliği’nin (AB) uluslararası terörizmin bir parçası haline geldiğini söyledi.
GİRİŞ 04.08.2026 23:13
GÜNCELLEME 04.08.2026 23:13
DÜNYA
Rus haber ajansı TASS’a açıklama yapan Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, Ukrayna’nın Krasnodar bölgesindeki plaja yönelik saldırısını değerlendirdi.
'NATO ÜLKELERİ TERÖRİZMİ FİNANSE EDİYOR'
Zaharova, "Avrupa'nın merkezinde, Ukrayna’daki iktidarı işgal eden bir terör çetesi faaliyet gösteriyor. NATO ülkeleri ise terörizmi finanse ediyor. Kısa süre önce NATO ve AB, terörizme karşı sıfır tolerans gösterme yönünde siyaset ilan etmişti. Şimdi ise kendileri de uluslararası terörizmin bir parçası haline geldi." ifadelerini kullandı.
Ukrayna ordusunun dün Krasnodar bölgesine yönelik İHA saldırısı düzenlediği, saldırı sonucu Gelencik kentinin yakınlarında bulunan Arhipo-Osipovka köyündeki plajda 8 kişinin öldüğü, 58 kişinin ise yaralandığı bildirilmişti.
KAYNAK : AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL